Gebze’den binlerce maske bağışı..!

23.04.2020 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’den binlerce maske bağışı..!

Tasarım abiye elbiseler ile Gebze’nin adını dünyaya duyuran My Dreams Collection, her gün on bin maskeyi Sağlık Bakanlığı’na hibe ediyor. Türkiye’nin dört bir yanına, dünyada ise on ülkeye tasarım abiye elbise satarak Gebze’nin adından söz ettiren My Dreams Collection markası, korona virüs sürecinde abiye üretim tesislerinde tek kullanımlık maske üretmeye başladı. My Dreams Collection Marka Sahibi Duygu Uzun, günlük 10 bin maske üreterek Sağlık Bakanlığı’na hibe ettiklerini açıkladı. DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Duygu Uzun konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde devletimizin yanında yer alıyoruz. Firmamızın Gebze’de bulunan üretim tesislerinde, korona virüs süreci öncesinde tasarım elbiseler üretiyorduk. Ancak korona virüs sebebi ile tasarım elbiselere ara verdik. Sağlık Bakanlığı ve devletimizin tüm kurumlarından gerekli yetki belgelerini alarak üretim tesisimizde maske üretecek altyapıyı oluşturduk. HER GÜN ON BİN ADET ‘Mask Chef’ markası altında maske üretimine başladık. 22 Nisan itibari ile günlük 10 bin adet maske üreterek devletimize bağışlamaya başladık. Bu süreçte devletimizin ve milletimizin yanında olmak adına her gün ürettiğimiz 10 bin adet maskeyi devletimize bağışlamaya devam edeceğiz.” My Dreams Collection Marka Sahibi Duygu Uzun ayrıca geçtiğimiz yıl ‘En İyi Kadın Girişimci Ödülü’nü alarak Gebze’nin adından yine söz ettirmeyi başarmıştı.

Tasarım abiye elbiseler ile Gebze’nin adını dünyaya duyuran My Dreams Collection, her gün on bin maskeyi Sağlık Bakanlığı’na hibe ediyor.

Türkiye’nin dört bir yanına, dünyada ise on ülkeye tasarım abiye elbise satarak Gebze’nin adından söz ettiren My Dreams Collection markası, korona virüs sürecinde abiye üretim tesislerinde tek kullanımlık maske üretmeye başladı. My Dreams Collection Marka Sahibi Duygu Uzun, günlük 10 bin maske üreterek Sağlık Bakanlığı’na hibe ettiklerini açıkladı.

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Hedef Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan Duygu Uzun konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde devletimizin yanında yer alıyoruz. Firmamızın Gebze’de bulunan üretim tesislerinde, korona virüs süreci öncesinde tasarım elbiseler üretiyorduk. Ancak korona virüs sebebi ile tasarım elbiselere ara verdik. Sağlık Bakanlığı ve devletimizin tüm kurumlarından gerekli yetki belgelerini alarak üretim tesisimizde maske üretecek altyapıyı oluşturduk.

HER GÜN ON BİN ADET

‘Mask Chef’ markası altında maske üretimine başladık. 22 Nisan itibari ile günlük 10 bin adet maske üreterek devletimize bağışlamaya başladık. Bu süreçte devletimizin ve milletimizin yanında olmak adına her gün ürettiğimiz 10 bin adet maskeyi devletimize bağışlamaya devam edeceğiz.” My Dreams Collection Marka Sahibi Duygu Uzun ayrıca geçtiğimiz yıl ‘En İyi Kadın Girişimci Ödülü’nü alarak Gebze’nin adından yine söz ettirmeyi başarmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.