"Gebze'den Kararlılığımızı Yineliyoruz"

08.12.2017 - 22:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

"Gebze'den Kararlılığımızı Yineliyoruz"

Gebze Filistin’le Dayanışma Platformu tarafından yapılan basın açıklamasında, "Gebze Filistin’le Dayanışma Platformu olarak Gebze’den İslam ümmetine ve tüm insanlığa Kudüs’e sahiplenme ve ona yönelecek saldırıları durdurma kararlılığını bir kez daha yeniliyoruz.” denildi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak kabul edilmesi tüm Türkiye’de olduğu gibi Gebze’de bugün protesto edildi. Cuma namazından çıkanı Gebze Çoban Mustafa Paşa Külliyesi’nde çıkan binlerce vatandaş Gebze Filistin’le Dayanışma Platformu’nun düzenlediği protesto eylemine katıldı. Gebze Filistin’le Dayanışma Platformu tarafından gerçekleştirilen basın açıklamasına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Gebze Eski İlçe Başkanı Hasan Soba ve binlerce vatandaş katıldı. KUTSALIMIZI HİÇE SAYDI Gebze Filistin’le Dayanışma Platformu tarafından yapılan açıklamada, “Müslümanların ilk kıblesi Mescidi Aksa ve Kudüs Trump yönetiminin son kararı ile yeni bir saldırı ve küstahlıkla karşı karşıya. Daha önce Kudüs’ü başkent olarak tanıyan ABD büyükelçiliğini Tel Aviv’nde Kudüs’e taşıma kararı almış işgalci Siyonist rejime desteğini bir kez daha yinelemiştir. ABD yok hükmündeki bu provaktif kararı ile Müslümanların kutsallarını hiçe saymış kendisini hiçbir konuda güvenilemeyeceğini bir kez daha ispatlamıştır. FİLİSTİN'İ YAHUDİLEŞTİRİYORLAR Bizler Kudüs’e ve Filistin davasına sahip çıkmazsak bu kutsa beldenin onurunu ve izzetini koruyacak projeler üretmezsek Siyonist İsrail ve destekçileri de yeni adımlar atmakta çekinmeyecektir. Bilinmelidir ki ABD’nin bu adımı Kudüs ve Filistin’in tamamını Yahudileştirme ve Müslümanları Ürdün’e ve Sina çöllerime sürme amaçlı büyük İsrail projesinin yeni bir aşamasıdır. Ümmet olarak bu bölünmüşlüğe ve birbirimizi yemeye devam edersek batı desteğindeki Siyonistler büyük İsrail projesini adım adım hayata geçireceklerdir.  MÜSLÜMANLARIN KIRMIZI ÇİZGİSİDİR Siyonistler başta BM olmak üzere hiçbir uluslararası kararı tanımamaktadır. Ümmet olarak silkinmenin ve dirilmenin zamanı çoktan gelmiştir. Bizler platform olarak buradan ümmete ve tüm insanlığa sesleniyoruz. Kudüs ve Filistin’in özgürleştirilmesi sadece Filistinlilerin değil ümmetin sorunudur. Kudüs ve mescidi Aksa Müslümanların kırmızıçizgisidir. Gebze Filistin’le Dayanışma Platformu olarak Gebze’den İslam ümmetine ve tüm insanlığa Kudüs’e sahiplenme ve ona yönelecek saldırıları durdurma kararlılığını bir kez daha yeniliyoruz.  PİŞMAN OLACAKLARDIR Tüm ümmeti ve insanlığı Kudüs ve Filistin’e yönelik pervasızlığa karşı harekete geçmeye çağırıyoruz. Müslümanlar olarak birbirimiz ile uğraşmayı bırakmalıyız. İsrail ve ABD’nin son adımı geri tepecek ve bundan sonra yapacak hamleleri boşa çıkaracaktır. Yok, hükmündeki bu karar ümmetin uyanış, direniş ve dirilişine vesile olacak. Küstah ABD’de Siyonist İsrail yaptıkları bu provokasyondan pişman olacaklardır.” denildi. Yapılan basın açıklamasının ardından yapılan dualarla birlikte grup olaysız bir şekilde dağıldı.  
Gebze Filistin’le Dayanışma Platformu tarafından yapılan basın açıklamasında, "Gebze Filistin’le Dayanışma Platformu olarak Gebze’den İslam ümmetine ve tüm insanlığa Kudüs’e sahiplenme ve ona yönelecek saldırıları durdurma kararlılığını bir kez daha yeniliyoruz.” denildi.

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak kabul edilmesi tüm Türkiye’de olduğu gibi Gebze’de bugün protesto edildi. Cuma namazından çıkanı Gebze Çoban Mustafa Paşa Külliyesi’nde çıkan binlerce vatandaş Gebze Filistin’le Dayanışma Platformu’nun düzenlediği protesto eylemine katıldı. Gebze Filistin’le Dayanışma Platformu tarafından gerçekleştirilen basın açıklamasına Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Gebze Eski İlçe Başkanı Hasan Soba ve binlerce vatandaş katıldı.
KUTSALIMIZI HİÇE SAYDI
Gebze Filistin’le Dayanışma Platformu tarafından yapılan açıklamada, “Müslümanların ilk kıblesi Mescidi Aksa ve Kudüs Trump yönetiminin son kararı ile yeni bir saldırı ve küstahlıkla karşı karşıya. Daha önce Kudüs’ü başkent olarak tanıyan ABD büyükelçiliğini Tel Aviv’nde Kudüs’e taşıma kararı almış işgalci Siyonist rejime desteğini bir kez daha yinelemiştir. ABD yok hükmündeki bu provaktif kararı ile Müslümanların kutsallarını hiçe saymış kendisini hiçbir konuda güvenilemeyeceğini bir kez daha ispatlamıştır.
FİLİSTİN'İ YAHUDİLEŞTİRİYORLAR
Bizler Kudüs’e ve Filistin davasına sahip çıkmazsak bu kutsa beldenin onurunu ve izzetini koruyacak projeler üretmezsek Siyonist İsrail ve destekçileri de yeni adımlar atmakta çekinmeyecektir. Bilinmelidir ki ABD’nin bu adımı Kudüs ve Filistin’in tamamını Yahudileştirme ve Müslümanları Ürdün’e ve Sina çöllerime sürme amaçlı büyük İsrail projesinin yeni bir aşamasıdır. Ümmet olarak bu bölünmüşlüğe ve birbirimizi yemeye devam edersek batı desteğindeki Siyonistler büyük İsrail projesini adım adım hayata geçireceklerdir.
 MÜSLÜMANLARIN KIRMIZI ÇİZGİSİDİR
Siyonistler başta BM olmak üzere hiçbir uluslararası kararı tanımamaktadır. Ümmet olarak silkinmenin ve dirilmenin zamanı çoktan gelmiştir. Bizler platform olarak buradan ümmete ve tüm insanlığa sesleniyoruz. Kudüs ve Filistin’in özgürleştirilmesi sadece Filistinlilerin değil ümmetin sorunudur. Kudüs ve mescidi Aksa Müslümanların kırmızıçizgisidir. Gebze Filistin’le Dayanışma Platformu olarak Gebze’den İslam ümmetine ve tüm insanlığa Kudüs’e sahiplenme ve ona yönelecek saldırıları durdurma kararlılığını bir kez daha yeniliyoruz.
 PİŞMAN OLACAKLARDIR
Tüm ümmeti ve insanlığı Kudüs ve Filistin’e yönelik pervasızlığa karşı harekete geçmeye çağırıyoruz. Müslümanlar olarak birbirimiz ile uğraşmayı bırakmalıyız. İsrail ve ABD’nin son adımı geri tepecek ve bundan sonra yapacak hamleleri boşa çıkaracaktır. Yok, hükmündeki bu karar ümmetin uyanış, direniş ve dirilişine vesile olacak. Küstah ABD’de Siyonist İsrail yaptıkları bu provokasyondan pişman olacaklardır.” denildi. Yapılan basın açıklamasının ardından yapılan dualarla birlikte grup olaysız bir şekilde dağıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.