Gebze’den Öğretmenler gününe özel program!

Gebze 24.11.2020 - 13:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze’den Öğretmenler gününe özel program!

24 Kasım Öğretmenler Günü Gebze Kent Meydanında gerçekleşen programla kutlandı. Programa protokol tam kadro katılırken çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören etkinlik 24 Kasım’ın adına yakışır görüntüler karşımıza çıkmış olacak. 24 Kasım Öğretmenler Günü programı Gebze Kent Meydanında gerçekleştirildi. Protokolün tam kadro katıldığı kutlama etkinliğinde önce çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştirdi. Müdür Doğan, “Bugün en güzel gün. Öğretmenler günümüz kutlu olsun. Şehit öğretmenlerimizin mekânı cennet olsun. Hasta öğretmenlerimiz şifa bulsun. Dünyanın en güzel mesleği öğretmenlik” dedi. EMEKLİ ÖĞRETMENE PLAKET Gerçekleştirilen etkinlik programında uzun yıllarını öğretmenlik mesleğine adayan ve bu yıl emekli olan Reşat Bilir bir konuşma gerçekleştirdi. Emekli öğretmen Bilir “Yeniden dünyaya gelsem yine öğretmen olurdum” derken duygusal bir konuşmaya imza attı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler , emekli öğretmen Bilir’e bir plaket takdim ederken “Yolun başındaki ya da emekli olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü” kutluyorum ifadesini kullandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü Gebze Kent Meydanında gerçekleşen programla kutlandı. Programa protokol tam kadro katılırken çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Büyük ilgi gören etkinlik 24 Kasım’ın adına yakışır görüntüler karşımıza çıkmış olacak.

24 Kasım Öğretmenler Günü programı Gebze Kent Meydanında gerçekleştirildi. Protokolün tam kadro katıldığı kutlama etkinliğinde önce çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştirdi. Müdür Doğan, “Bugün en güzel gün. Öğretmenler günümüz kutlu olsun. Şehit öğretmenlerimizin mekânı cennet olsun. Hasta öğretmenlerimiz şifa bulsun. Dünyanın en güzel mesleği öğretmenlik” dedi.

EMEKLİ ÖĞRETMENE PLAKET

Gerçekleştirilen etkinlik programında uzun yıllarını öğretmenlik mesleğine adayan ve bu yıl emekli olan Reşat Bilir bir konuşma gerçekleştirdi. Emekli öğretmen Bilir “Yeniden dünyaya gelsem yine öğretmen olurdum” derken duygusal bir konuşmaya imza attı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler , emekli öğretmen Bilir’e bir plaket takdim ederken “Yolun başındaki ya da emekli olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü” kutluyorum ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.