19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’den OSBÜK’e aday!

Gebze 01.07.2019 - 17:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’den OSBÜK’e aday!

Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu (OSBÜK) başkanlığına adaylığını açıkladı.

5 Temmuz Cuma günü yapılacak olan 17. Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu’nda aday olduğunu, bu doğrultuda çalıştığını belirten Vahit Yıldırım, “Çalışmalarımız bölgesel değil, bütün Türkiye’yi kapsıyor. Bu çalışmalarda en büyük artımız kuşkusuz başta Gebze Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere Gebze ve Kocaeli’nde yer alan her biri örnek olacak OSB’lerimizdir. Bugün yarın Gebze ve Kocaeli’ndeki tüm OSB başkanlarımız ile bir araya gelip istişare yapacağız. Listemi de ondan sonra netleştirip, açıklama yapacağım. İnsanlar şunu artık gördü;  gerçekleri söylemeyip halının altına atarak, hür iradesini kullanmayıp susarak kendisine yaptığı gibi karşısındakine de kötülük yaptığını anladı. Çünkü bu gemi batıyor herkes te bunun farkında. POPÜLİST YAKLAŞMAMALIYIZ Eskiden bana bir şey olmaz deniliyordu ama şimdi herkes bu gemide, herkese bir şey olacak. Akıllı olmak lazım, popülist yaklaşmamak lazım. Doğru insanların, OSB’lerimizin sorunlarını dert edecek insanların bir araya gelmesi lazım, gelirken de bölgesel olmaması tüm Türkiye’nin mozaiğinin bu kuruma yansıyor olması lazım.  Ama OSBÜK gibi bir kurumu  temsil ettiği OSB’ler ya da delegeler seçmezse, listesini, yönetimini OSB’lerin dışından yaparsa, seçilen o yönetim mecburen o bir guruba ve kendisinin seçilmesini sağlayan insanlara çalışacaktır. Ama OSBÜK yönetimini  hür iradesi ile tüm OSB delegeleri seçerse, OSBÜK yönetim listesi tüm OSB’leri memnun edecek,  karma liste halinde genel kurula getirilirse o zaman kendilerini seçen tüm OSB’lere çalışır. ÜLKENİN GÖZBEBEĞİ YAPACAĞIZ! Ben buradan söz veriyorum, ‘OSBÜK tüm Türkiye’yi kucaklayan’ bir kurum olacak.  Bizim ortaya çıkmamızdan Anadolu’da onlarca OSB memnun. Bizim neler yaptığımız, neleri başardığımız belli. Ben 10 yıldır GOSB’u yönetiyorum. Bugün GOSB bu ülkenin gözbebeği olmuşsa, Dünya çapında model bir OSB olmuşsa bunda bu bölgeyi iyi yönetiyor olmamızın da payı olduğunu düşünüyorum.  Aynı anlayış ve vizyonla OSBÜK’ü de ülkenin gözbebeği bir kurum yapmak için geliyoruz” dedi. 
Gebze Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu (OSBÜK) başkanlığına adaylığını açıkladı.

5 Temmuz Cuma günü yapılacak olan 17. Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu’nda aday olduğunu, bu doğrultuda çalıştığını belirten Vahit Yıldırım, “Çalışmalarımız bölgesel değil, bütün Türkiye’yi kapsıyor. Bu çalışmalarda en büyük artımız kuşkusuz başta Gebze Organize Sanayi Bölgesi olmak üzere Gebze ve Kocaeli’nde yer alan her biri örnek olacak OSB’lerimizdir. Bugün yarın Gebze ve Kocaeli’ndeki tüm OSB başkanlarımız ile bir araya gelip istişare yapacağız. Listemi de ondan sonra netleştirip, açıklama yapacağım. İnsanlar şunu artık gördü;  gerçekleri söylemeyip halının altına atarak, hür iradesini kullanmayıp susarak kendisine yaptığı gibi karşısındakine de kötülük yaptığını anladı. Çünkü bu gemi batıyor herkes te bunun farkında.

POPÜLİST YAKLAŞMAMALIYIZ

Eskiden bana bir şey olmaz deniliyordu ama şimdi herkes bu gemide, herkese bir şey olacak. Akıllı olmak lazım, popülist yaklaşmamak lazım. Doğru insanların, OSB’lerimizin sorunlarını dert edecek insanların bir araya gelmesi lazım, gelirken de bölgesel olmaması tüm Türkiye’nin mozaiğinin bu kuruma yansıyor olması lazım.  Ama OSBÜK gibi bir kurumu  temsil ettiği OSB’ler ya da delegeler seçmezse, listesini, yönetimini OSB’lerin dışından yaparsa, seçilen o yönetim mecburen o bir guruba ve kendisinin seçilmesini sağlayan insanlara çalışacaktır. Ama OSBÜK yönetimini  hür iradesi ile tüm OSB delegeleri seçerse, OSBÜK yönetim listesi tüm OSB’leri memnun edecek,  karma liste halinde genel kurula getirilirse o zaman kendilerini seçen tüm OSB’lere çalışır.

ÜLKENİN GÖZBEBEĞİ YAPACAĞIZ!

Ben buradan söz veriyorum, ‘OSBÜK tüm Türkiye’yi kucaklayan’ bir kurum olacak.  Bizim ortaya çıkmamızdan Anadolu’da onlarca OSB memnun. Bizim neler yaptığımız, neleri başardığımız belli. Ben 10 yıldır GOSB’u yönetiyorum. Bugün GOSB bu ülkenin gözbebeği olmuşsa, Dünya çapında model bir OSB olmuşsa bunda bu bölgeyi iyi yönetiyor olmamızın da payı olduğunu düşünüyorum.  Aynı anlayış ve vizyonla OSBÜK’ü de ülkenin gözbebeği bir kurum yapmak için geliyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.