19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’den sadece 1 kişi!

Gebze 20.06.2019 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’den sadece 1 kişi!

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı önceki gün açıkladığı yönetim kurulunun ardından dün de 14 kişilik icra kurulunu açıkladı. Gebze Bölgesi’ni Ar-Ge Başkanı Mustafa Yıldıztekin ile sadece bir kişi temsil ediyor.

3 Mayıs tarihinde AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un istifa etmesinin ardından il başkanlığı görevine 24 Mayıs tarihinde atanan Mehmet Ellibeş, ilçe başkanları ve görevden alınan il yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı istişarenin ardından 49 kişiden oluşan il yönetim kurulu üye listesini titiz bir çalışma yaptıklarını belirterek geçtiğimiz gün açıklamıştı. Yönetim kurulu listesini açıklamadan Gebze’nin önemine vurgu yapan Ellibeş, “Diğer tüm ilçelerimiz gibi Gebze’de bizler için çok önemlidir. Gebze ve bölgesi lokomotif yerlerimiz arasında yer almaktadır. Gebze’nin Türkiye ekonomisine ve partimize yaptığı katkılar ortadadır ve tartışılmaz. Ekibimizde de Gebze bölgesinden isimler mutlaka görev yapacaktır. Gebze’yle ilgili heyecanımız tamdır” demişti. SADECE 1 KİŞİ Gebze ile ilgili açıklamalarının ardından 49 kişilik yönetim listesinde 11 kişi Gebze Bölgesi’ni temsil etmek üzere listeye girmişti. Dün açıklanan icra kurulu listesine aynı hassasiyet gösterilmeden sadece 1 kişi Gebze’den kendine yer bulabildi. İşte Ellibeş’in icra kurulunda bulunan isimler; İl Başkanı: Mehmet Ellibeş, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Şahin Talus, Teşkilat Başkanı: Halit Çokan, Seçim İşleri Başkanı: Alper Doğan, Tanıtım ve Medya Başkanı: İbrahim Gürsel, Dış İlişkiler Başkanı: Haluk Ercan, Sosyal İşler Başkanı: Muharrem Top, Yerel Yönetimler Başkanı: İbrahim Elgin, Ekonomik İşler Başkanı: Ömer Efe, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Ahmet Sönmez, İnsan Hakları Başkanı: Serdar Bayram, Mali ve İdari İşler Başkanı: İshak Yıldırım, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Ersin Küçükateş, Ar-Ge Başkanı: Mustafa Yıldıztekin, İl Sekreteri: Büşra Özbay.
AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı önceki gün açıkladığı yönetim kurulunun ardından dün de 14 kişilik icra kurulunu açıkladı. Gebze Bölgesi’ni Ar-Ge Başkanı Mustafa Yıldıztekin ile sadece bir kişi temsil ediyor.

3 Mayıs tarihinde AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un istifa etmesinin ardından il başkanlığı görevine 24 Mayıs tarihinde atanan Mehmet Ellibeş, ilçe başkanları ve görevden alınan il yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı istişarenin ardından 49 kişiden oluşan il yönetim kurulu üye listesini titiz bir çalışma yaptıklarını belirterek geçtiğimiz gün açıklamıştı. Yönetim kurulu listesini açıklamadan Gebze’nin önemine vurgu yapan Ellibeş, “Diğer tüm ilçelerimiz gibi Gebze’de bizler için çok önemlidir. Gebze ve bölgesi lokomotif yerlerimiz arasında yer almaktadır. Gebze’nin Türkiye ekonomisine ve partimize yaptığı katkılar ortadadır ve tartışılmaz. Ekibimizde de Gebze bölgesinden isimler mutlaka görev yapacaktır. Gebze’yle ilgili heyecanımız tamdır” demişti.

SADECE 1 KİŞİ

Gebze ile ilgili açıklamalarının ardından 49 kişilik yönetim listesinde 11 kişi Gebze Bölgesi’ni temsil etmek üzere listeye girmişti. Dün açıklanan icra kurulu listesine aynı hassasiyet gösterilmeden sadece 1 kişi Gebze’den kendine yer bulabildi. İşte Ellibeş’in icra kurulunda bulunan isimler;

İl Başkanı: Mehmet Ellibeş, Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Şahin Talus, Teşkilat Başkanı: Halit Çokan, Seçim İşleri Başkanı: Alper Doğan, Tanıtım ve Medya Başkanı: İbrahim Gürsel, Dış İlişkiler Başkanı: Haluk Ercan, Sosyal İşler Başkanı: Muharrem Top, Yerel Yönetimler Başkanı: İbrahim Elgin, Ekonomik İşler Başkanı: Ömer Efe, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı: Ahmet Sönmez, İnsan Hakları Başkanı: Serdar Bayram, Mali ve İdari İşler Başkanı: İshak Yıldırım, Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı: Ersin Küçükateş, Ar-Ge Başkanı: Mustafa Yıldıztekin, İl Sekreteri: Büşra Özbay.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.