Gebze’den Tüm Türkiye’ye Belge

Gebze 12.04.2018 - 12:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’den Tüm Türkiye’ye Belge

Kaynes, MYK tarafından Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı (Seviye 4) ve Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu (Seviye 5) mesleki yeterlilik belgelerini vermek üzere yetkilendirildi. Kaynes aldığı yetkilendirme ile Türkiye'nin 81 ilinde sınav ve belgelendirme süreçlerini başlattı.

Kaynes, aldığı yeni yetkilendirmeyi dün bir basın toplantısı düzenleyerek duyurdu. Düzenlenen basın toplantısına Kaynes Genel Müdürü Çetin Temel ve ekip arkadaşları katıldı. Genel Müdür Temel toplantıda bir konuşma yaparak aldıkları yetkilendirme belgesini anlattı. Temel, “Kaynes, 2006 yılında yönetim kurulu uzun yıllar profesyonel iş hayatında aktif olarak çalışmış mühendislerden oluşan, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı, mesleki eğitim konusunda yetkili bir kurum olarak faaliyetlerine başlamıştır. Bu zamana kadar belirli mesleklerde 34 yetki aldık. Yetkilerimize bir yenisini ekleyerek Türkiye’de yetkilendirmeyi alan ilk özel kuruluş olduk. Gebze’den Türkiye’ye açılan bir firmayız. GEBZE’YE GURUR YAŞATTIK Resmi Gazetede yayınlanan ‘İkinci El Kara Taşıtları Alım-Satım’ yönetmeliğine göre galericilik yapanlar artık belgesiz araç alım-satım yapamayacak. Biz de yetkimizi genişleterek motorlu kara taşıtı alım-satımı yapan galericilere belge verme yetkimizi aldık. Yetkilendirmesini alan ilk özel kuruluş olarak birinci sırada biz yer alıyoruz. Gebze’ye bu gurur yaşattığımız için çok mutluyuz. Aldığımız belge ile temsilciliklerimiz ile Türkiye’nin 81 ilinde eğitim verebiliyoruz. Belge alacak adayları kamera karşısında sınava tabii tutuyoruz. Yaptığımız sınavlar ve kamera kayıtları karar vericiler tarafından gözden geçiriliyor.” dedi. KÜBRA AKABALI
Kaynes, MYK tarafından Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı (Seviye 4) ve Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu (Seviye 5) mesleki yeterlilik belgelerini vermek üzere yetkilendirildi. Kaynes aldığı yetkilendirme ile Türkiye'nin 81 ilinde sınav ve belgelendirme süreçlerini başlattı.

Kaynes, aldığı yeni yetkilendirmeyi dün bir basın toplantısı düzenleyerek duyurdu. Düzenlenen basın toplantısına Kaynes Genel Müdürü Çetin Temel ve ekip arkadaşları katıldı. Genel Müdür Temel toplantıda bir konuşma yaparak aldıkları yetkilendirme belgesini anlattı. Temel, “Kaynes, 2006 yılında yönetim kurulu uzun yıllar profesyonel iş hayatında aktif olarak çalışmış mühendislerden oluşan, Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı, mesleki eğitim konusunda yetkili bir kurum olarak faaliyetlerine başlamıştır. Bu zamana kadar belirli mesleklerde 34 yetki aldık. Yetkilerimize bir yenisini ekleyerek Türkiye’de yetkilendirmeyi alan ilk özel kuruluş olduk. Gebze’den Türkiye’ye açılan bir firmayız.

GEBZE’YE GURUR YAŞATTIK

Resmi Gazetede yayınlanan ‘İkinci El Kara Taşıtları Alım-Satım’ yönetmeliğine göre galericilik yapanlar artık belgesiz araç alım-satım yapamayacak. Biz de yetkimizi genişleterek motorlu kara taşıtı alım-satımı yapan galericilere belge verme yetkimizi aldık. Yetkilendirmesini alan ilk özel kuruluş olarak birinci sırada biz yer alıyoruz. Gebze’ye bu gurur yaşattığımız için çok mutluyuz. Aldığımız belge ile temsilciliklerimiz ile Türkiye’nin 81 ilinde eğitim verebiliyoruz. Belge alacak adayları kamera karşısında sınava tabii tutuyoruz. Yaptığımız sınavlar ve kamera kayıtları karar vericiler tarafından gözden geçiriliyor.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.