GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze Emniyetinden ‘eylem’ önlemi!

Gebze 11.10.2019 - 09:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Emniyetinden ‘eylem’ önlemi!

Gebze Emniyet Müdürlüğü Barış Pınarı harekatı sonrası olumsuz ihtimallere karşı dün gece saat: 00.01'de başlayan gösteri yasağı öncesinde Gebze'de önlemini aldı. Özellikle gösteri ve açıklamaların yapıldığı alan olarak seçilen Gebze Kent meydanında güvenlik önlemlerini arttırdı. Önceki gün Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı'ndan sonra ülke genelinde terör yanlısı gösteri ve açıklamalara karşı 15 günlük yasak ilan edildi. OLASI OLAYLARA KARŞI TEDBİRLER ALINDI Yasağa rağmen olası olaylara yönelik emniyet güçleri tedbirlerini almaya başladı. Bu kapsamda dün akşam saatlerinde Gebze Kent Meydanında basın açıklaması ve gösteri yapılacağı ihbarı üzerine Gebze ilçe emniyet müdürlüğü tedbirini aldı. TOMA ve çevik kuvvet polisleri kent meydanına gelerek olası olay veya olaylar için hazır bekledi..

Gebze Emniyet Müdürlüğü Barış Pınarı harekatı sonrası olumsuz ihtimallere karşı dün gece saat: 00.01'de başlayan gösteri yasağı öncesinde Gebze'de önlemini aldı. Özellikle gösteri ve açıklamaların yapıldığı alan olarak seçilen Gebze Kent meydanında güvenlik önlemlerini arttırdı. Önceki gün Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı'ndan sonra ülke genelinde terör yanlısı gösteri ve açıklamalara karşı 15 günlük yasak ilan edildi.

OLASI OLAYLARA KARŞI TEDBİRLER ALINDI

Yasağa rağmen olası olaylara yönelik emniyet güçleri tedbirlerini almaya başladı. Bu kapsamda dün akşam saatlerinde Gebze Kent Meydanında basın açıklaması ve gösteri yapılacağı ihbarı üzerine Gebze ilçe emniyet müdürlüğü tedbirini aldı. TOMA ve çevik kuvvet polisleri kent meydanına gelerek olası olay veya olaylar için hazır bekledi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.