19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Final Anaokulu ailelerle öğrencileri buluşturdu

Gebze 16.01.2017 - 14:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Final Anaokulu ailelerle öğrencileri buluşturdu

Gebze Final Anaokulu, hafta sonu 1. Aile Atölye Çalışmasını gerçekleştirdi. Türkiye Final Okulları Eğitim Koordinatörü Emine Eren'in de katıldığı atölye çalışmasında aileler ve çocuklar eğlenceli bir gün geçirdiler.

Kısa bir süre önce Gebze'de faaliyete geçen ve öğrenci kabulüne başlayan Türkiye Final Okulları Gebze Anaokulu, 1. Aile Atölye Çalışmasını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen aile atölyesine Türkiye Final Okulları Eğitim Koordinatörü Emine Eren ve Gebze Final Eğitim Kurumları Kurucusu Hasan Kurtay da katıldı.     EĞİTİME YATIRIM DEVAM EDECEK Gebze Final Eğitim Kurumları Kurucusu Hasan Kurtay, açılış konuşması yaparak öğrenci velilerine teşekkür etti. Kurtay, şöyle konuştu: "Gebze'de 2003-2004 öğretim yılında Final Dersanesi olarak başladığımız yolculuğumuza 2016-2017 öğretim yılında Temel Lise, Özel Öğretim Kursu ve Anaokulumuzla devam ediyoruz. Bu yıl ikinci yarı yıla yetiştirmeye çalıştığımız Gebze ve Darıca'da 2 etüt merkezimizin daha açılışını yapacağız. 2017-2018 öğretim yılında Mutlukent Etüt Merkezini açmayı planlıyoruz. 2003-2004 öğretim yılından bu yana binlerce öğrencimizi seçkin üniversitelerin lisans bölümlerine ve binlerce öğrencimizi Fen ve Anadolu Liselerine yerleştirdik. Yetiştirdiğimiz değerli öğrencilerimizi Türkiye Cumhuriyeti'ne hediye ettik. Ülkemizin aydınlık geleceği için eğitim ve öğretime yapılacak yatırımların çok değerli olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle önümüzdeki yıllarda da yatırımlarımız devam edecektir. Her kurumu açarken heyecanlı oluyoruz. Çünkü o kurum en kısa zamanda alanında bir numara olmalı diye düşünüyoruz. Gebze Anaokulumuzu da bu heyecanla açtık. Seçkin kadromuzla özveri ile yaptığımız çalışmalarla velilerimiz tarafından takip edilen ve beğenilen bir anaokulu oldu."             AİLELER ÇOCUKLARLA BİRLİKTE EĞLENDİ Atölye çalışması öncesinde Türkiye Final Okulları Eğitim Koordinatörü Emine Eren ailelere yönelik kısa bir sunum yaptı. Eren'in çocuk eğitimi ebeveyn çocuk ilişkisi ve Final Anaokullarının eğitim sistemi ile ilgili sunumu veliler tarafından büyük bir ilgi ve beğeni ile takip edildi. Daha sonra 1. Aile Atölye Çalışması gerçekleştirildi. Drama, müzik, halkoyunu, İngilizce ve Jimnastik dersleri branş öğretmenleri çocukların kazanımlarını sergilemek amacıyla yaptıkları etkinliğe velileri de dahil ederek eğlenceli bir aile atölye çalışması gerçekleştirdiler.  
Gebze Final Anaokulu, hafta sonu 1. Aile Atölye Çalışmasını gerçekleştirdi. Türkiye Final Okulları Eğitim Koordinatörü Emine Eren'in de katıldığı atölye çalışmasında aileler ve çocuklar eğlenceli bir gün geçirdiler.

Kısa bir süre önce Gebze'de faaliyete geçen ve öğrenci kabulüne başlayan Türkiye Final Okulları Gebze Anaokulu, 1. Aile Atölye Çalışmasını gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen aile atölyesine Türkiye Final Okulları Eğitim Koordinatörü Emine Eren ve Gebze Final Eğitim Kurumları Kurucusu Hasan Kurtay da katıldı.

 

 

EĞİTİME YATIRIM DEVAM EDECEK

Gebze Final Eğitim Kurumları Kurucusu Hasan Kurtay, açılış konuşması yaparak öğrenci velilerine teşekkür etti. Kurtay, şöyle konuştu: "Gebze'de 2003-2004 öğretim yılında Final Dersanesi olarak başladığımız yolculuğumuza 2016-2017 öğretim yılında Temel Lise, Özel Öğretim Kursu ve Anaokulumuzla devam ediyoruz. Bu yıl ikinci yarı yıla yetiştirmeye çalıştığımız Gebze ve Darıca'da 2 etüt merkezimizin daha açılışını yapacağız. 2017-2018 öğretim yılında Mutlukent Etüt Merkezini açmayı planlıyoruz. 2003-2004 öğretim yılından bu yana binlerce öğrencimizi seçkin üniversitelerin lisans bölümlerine ve binlerce öğrencimizi Fen ve Anadolu Liselerine yerleştirdik. Yetiştirdiğimiz değerli öğrencilerimizi Türkiye Cumhuriyeti'ne hediye ettik. Ülkemizin aydınlık geleceği için eğitim ve öğretime yapılacak yatırımların çok değerli olduğunun bilincindeyiz. Bu nedenle önümüzdeki yıllarda da yatırımlarımız devam edecektir. Her kurumu açarken heyecanlı oluyoruz. Çünkü o kurum en kısa zamanda alanında bir numara olmalı diye düşünüyoruz. Gebze Anaokulumuzu da bu heyecanla açtık. Seçkin kadromuzla özveri ile yaptığımız çalışmalarla velilerimiz tarafından takip edilen ve beğenilen bir anaokulu oldu."

 

 

 

 

 

 

AİLELER ÇOCUKLARLA BİRLİKTE EĞLENDİ

Atölye çalışması öncesinde Türkiye Final Okulları Eğitim Koordinatörü Emine Eren ailelere yönelik kısa bir sunum yaptı. Eren'in çocuk eğitimi ebeveyn çocuk ilişkisi ve Final Anaokullarının eğitim sistemi ile ilgili sunumu veliler tarafından büyük bir ilgi ve beğeni ile takip edildi. Daha sonra 1. Aile Atölye Çalışması gerçekleştirildi. Drama, müzik, halkoyunu, İngilizce ve Jimnastik dersleri branş öğretmenleri çocukların kazanımlarını sergilemek amacıyla yaptıkları etkinliğe velileri de dahil ederek eğlenceli bir aile atölye çalışması gerçekleştirdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.