Gebze Final, GOSB’da yeni kampüs okulu açacak

Gebze 13.12.2017 - 12:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze Final, GOSB’da yeni kampüs okulu açacak

Gebze Final Anaokulu, 2017-2018 eğitim öğretim yılı 1. Aile Atölye çalışmasını düzenledi.

Gebze Final Anaokulu, 2017-2018 eğitim öğretim yılı 1. Aile Atölye çalışmasını düzenledi. Atölye çalışmasının açılış konuşmasını yapan Gebze Final Eğitim Kurumları Kurucusu Hasan Kurtay, Gebzelilere yeni okul müjdesi verdi. Gebze Final Anaokulu, 2017-2018 eğitim öğretim yılı 1. Aile Atölye çalışmasını düzenledi. Final Okulları Eğitim Koordinatörü Emine Kaya Eren’in de katıldığı program, öğrenciler ve velilerin birlikte gerçekleştirdiği drama, halk oyunu ve sanat etkinlikleriyle son buldu. YENİ OKUL MÜJDESİ Aile Atölye çalışmasının açılış konuşmasını yapan Gebze Final Eğitim Kurumları Kurucusu Hasan Kurtay, Gebzelilere yeni okul müjdesi verdi. Kurtay, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında GOSB’da açılacak olan yeni kampüs okullarının müjdesini velilerle paylaşırken Gebze’de üniversiteye yerleştirmedeki tescillenen başarılarını anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerine de taşıyarak sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti. Final Okulları Eğitim Koordinatörü Emine Kaya Eren’in sunumuyla başlayan program öğrenciler ve velilerin birlikte gerçekleştirdiği drama, halk oyunu ve sanat etkinlikleriyle sona erdi.  
Gebze Final Anaokulu, 2017-2018 eğitim öğretim yılı 1. Aile Atölye çalışmasını düzenledi.

Gebze Final Anaokulu, 2017-2018 eğitim öğretim yılı 1. Aile Atölye çalışmasını düzenledi. Atölye çalışmasının açılış konuşmasını yapan Gebze Final Eğitim Kurumları Kurucusu Hasan Kurtay, Gebzelilere yeni okul müjdesi verdi. Gebze Final Anaokulu, 2017-2018 eğitim öğretim yılı 1. Aile Atölye çalışmasını düzenledi. Final Okulları Eğitim Koordinatörü Emine Kaya Eren’in de katıldığı program, öğrenciler ve velilerin birlikte gerçekleştirdiği drama, halk oyunu ve sanat etkinlikleriyle son buldu.

YENİ OKUL MÜJDESİ

Aile Atölye çalışmasının açılış konuşmasını yapan Gebze Final Eğitim Kurumları Kurucusu Hasan Kurtay, Gebzelilere yeni okul müjdesi verdi. Kurtay, 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında GOSB’da açılacak olan yeni kampüs okullarının müjdesini velilerle paylaşırken Gebze’de üniversiteye yerleştirmedeki tescillenen başarılarını anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerine de taşıyarak sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti. Final Okulları Eğitim Koordinatörü Emine Kaya Eren’in sunumuyla başlayan program öğrenciler ve velilerin birlikte gerçekleştirdiği drama, halk oyunu ve sanat etkinlikleriyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.