Gebze Halk Eğitim’de yılsonu sergisi

Gebze 13.06.2019 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Halk Eğitim’de yılsonu sergisi

Gebze Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’nda okuyan ve kurslara katılan vatandaşların yaptıkları birbirinden değerli eserlerin sergilendiği yılsonu sergisinin açılışı yapıldı.

Gebze Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’nun bahçesinde dün gerçekleşen ‘Yılsonu Sergisi’nin açılışına Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mustafa Aydın ve çok sayıda kursiyer ve vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ardından Gebze Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’ndaki kursiyerler tarafından halk oyunları gösterisi yapıldı. Halk oyunları gösterisinin ardından Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bir konuşma yaptı. DOĞAN BELGELERİ VERDİ Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptığı konuşmada, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’ndaki kurslara katılan vatandaşların zamanla hem birer meslek sahibi olduklarını hem de kendilerini geliştirdiklerini ifade etti. Şener Doğan’ın konuşmasının ardından Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’ndaki değişik kurslara katılan ve kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi. Katıldıkları kursuları başarıyla tamamlayan kursiyerler kurs bitirme belgelerini Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan tarafından verildi. Gerçekleşen törenin sonunda ise Gebze Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’ndaki değişik kurslara katılan kursiyerlerin yaptıkları el emeği ürünlerin sergisinin açılışı yapıldı. Serginin açılışından sonra ise protokol üyeleri kursiyerlerin yaptıkları el emeği eserleri inceleyerek yapılan eserlerle ilgili olarak bilgi aldılar. KÜBRA AKABALI
Gebze Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’nda okuyan ve kurslara katılan vatandaşların yaptıkları birbirinden değerli eserlerin sergilendiği yılsonu sergisinin açılışı yapıldı.

Gebze Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’nun bahçesinde dün gerçekleşen ‘Yılsonu Sergisi’nin açılışına Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Gebze Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Mustafa Aydın ve çok sayıda kursiyer ve vatandaş katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ardından Gebze Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’ndaki kursiyerler tarafından halk oyunları gösterisi yapıldı. Halk oyunları gösterisinin ardından Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bir konuşma yaptı.

DOĞAN BELGELERİ VERDİ

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan yaptığı konuşmada, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’ndaki kurslara katılan vatandaşların zamanla hem birer meslek sahibi olduklarını hem de kendilerini geliştirdiklerini ifade etti. Şener Doğan’ın konuşmasının ardından Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’ndaki değişik kurslara katılan ve kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere belgeleri verildi. Katıldıkları kursuları başarıyla tamamlayan kursiyerler kurs bitirme belgelerini Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan tarafından verildi. Gerçekleşen törenin sonunda ise Gebze Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu’ndaki değişik kurslara katılan kursiyerlerin yaptıkları el emeği ürünlerin sergisinin açılışı yapıldı. Serginin açılışından sonra ise protokol üyeleri kursiyerlerin yaptıkları el emeği eserleri inceleyerek yapılan eserlerle ilgili olarak bilgi aldılar.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.