GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze-Halkalı’da kimseler yok!

Gebze 23.03.2020 - 11:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze-Halkalı’da kimseler yok!

GEBZE-HALKALI BANLİYÖ TREN HATTI ESKİ GÜNLERİNDEN UZAK

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı tarihinin en sakin günlerini yaşıyor. Özellikle hafta sonlarında vatandaşların sıklıkla kullandığı tren hattı koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlardan eskisi kadar rağbet görmezken tarihinin en tenha günlerine imza atıyor. Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı yani diğer adıyla Marmaray Halkalı - Gebze hattı son zamanların en sakin zamanlarını yaşıyor. Özellikle hafta sonlarında inanılmaz derecede yoğun olan ve vatandaşların seyahat adına ilgi gösterdiği tren hattı koronavirüs salgını nedeniyle eski günlerinden çok uzakta. Vatandaşların eskisi kadar ilgi göstermediği ve evde oturmayı tercih ettiği bu günlerde Marmaray’daki yolcu sayısı da eski günlere oranla bir hayli azalmış durumda. SALGIN VATANDAŞI ETKİLEDİ Yolcu rekoru kıran ve hizmete açıldığı günden bu yana tercih edilen Gebze-Halkalı Banliyö Tren hattına gösterilen ilgi korona salgını sonrasında azalırken vatandaşların seyahat etme konusunda uzmanları dinlemesi ve mümkün olduğunca sokaklara çıkmamaları sevindirici bir gelişme. Ancak tam anlamıyla salgın konusunda bilinç sağlanabilmiş değil, eskisi kadar olmasa da özellikle büyük şehirler de kendilerini sokağa atan ve salgına aldırmayan bir kitle de mevcut.
GEBZE-HALKALI BANLİYÖ TREN HATTI ESKİ GÜNLERİNDEN UZAK

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı tarihinin en sakin günlerini yaşıyor. Özellikle hafta sonlarında vatandaşların sıklıkla kullandığı tren hattı koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlardan eskisi kadar rağbet görmezken tarihinin en tenha günlerine imza atıyor.

Gebze-Halkalı Banliyö Tren Hattı yani diğer adıyla Marmaray Halkalı - Gebze hattı son zamanların en sakin zamanlarını yaşıyor. Özellikle hafta sonlarında inanılmaz derecede yoğun olan ve vatandaşların seyahat adına ilgi gösterdiği tren hattı koronavirüs salgını nedeniyle eski günlerinden çok uzakta. Vatandaşların eskisi kadar ilgi göstermediği ve evde oturmayı tercih ettiği bu günlerde Marmaray’daki yolcu sayısı da eski günlere oranla bir hayli azalmış durumda.

SALGIN VATANDAŞI ETKİLEDİ

Yolcu rekoru kıran ve hizmete açıldığı günden bu yana tercih edilen Gebze-Halkalı Banliyö Tren hattına gösterilen ilgi korona salgını sonrasında azalırken vatandaşların seyahat etme konusunda uzmanları dinlemesi ve mümkün olduğunca sokaklara çıkmamaları sevindirici bir gelişme. Ancak tam anlamıyla salgın konusunda bilinç sağlanabilmiş değil, eskisi kadar olmasa da özellikle büyük şehirler de kendilerini sokağa atan ve salgına aldırmayan bir kitle de mevcut.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.