Gebze için karar zamanı!

Gebze 05.12.2017 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze için karar zamanı!

AK Parti’de ertelenen Gebze kongresi ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Ceyhan, “Genel merkez ile bu hafta içi istişarelerimizi yapıp süreci kamuoyuna açıklayacağız” dedi

AK Parti’nin son ilçe kongresi olan Gebze’de çift liste nedeniyle kongre genel merkez tarafından ertelendi. Kongrenin ertelenmesinin ardından bundan sonra izlenecek sürecin nasıl olacağı merak konusu. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, hafta içi genel merkez ile istişare yaptıktan sonra sürecin nasıl olacağını açıklayacaklarını kaydetti. Genel Merkez adayı olan İrfan Ayar’ın karşısına aday olarak çıkan Hüseyin Kurt’un adaylıktan çekilmemesi nedeniyle yaşanan ertelenmenin ardından Genel Merkez’in atama yapması bekleniyor. GENEL MERKEZLE İSTİŞARE EDİLECEK Gebze’nin Pazar günü yapılması planlanan kongresinde genel merkezin adayı İrfan Ayar’ın karşısına aday olarak çıkan Hüseyin Kurt’un adaylıktan vazgeçmemesi üzerine kongre erteledi. Ertelemenin ardından süreç ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Genel Merkez ile yapacağımız istişarenin ardından Gebze ile ilgili süreç belirlenecek. Süreç belirlendiğinde kamuoyu ile paylaşacağız” dedi. Ceyhan, aynı zamanda Aralık ayının ikinci haftasının arından İstiare Kurulu toplantılarını başlatacaklarını, ikinci haftası ise Belediyelerin karneleri ile ilgili değerlendirmeleri Ankara’da yapacaklarını belirtti. KAZANACAKTIK Kongrenin ertelenmesi ile ilgili konuşan Hüseyin Kurt ise yeniden kongre olması halinde aday olup olmayacağını açıkladı. Süreci il yönetimi ve genel merkez ile birlikte yürüttüklerini söyleyen Kurt, aday olup olmayacağı ile ilgili net bir açıklama yapmadı. Kurt’un ertelemenin ardından “kazanacağımız belli olunca korkup ertelediler” söylemi ile ilgili de konuşan Kurt. “Biz kazanmak için seçime girdik. Ama delegenin ne karar vereceğini bilemeyiz. Sandıktan ne çıkacağı belli olmaz. Ama bizim kazanma ihtimalimiz çok yüksekti” dedi.  
AK Parti’de ertelenen Gebze kongresi ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Ceyhan, “Genel merkez ile bu hafta içi istişarelerimizi yapıp süreci kamuoyuna açıklayacağız” dedi

AK Parti’nin son ilçe kongresi olan Gebze’de çift liste nedeniyle kongre genel merkez tarafından ertelendi. Kongrenin ertelenmesinin ardından bundan sonra izlenecek sürecin nasıl olacağı merak konusu. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, hafta içi genel merkez ile istişare yaptıktan sonra sürecin nasıl olacağını açıklayacaklarını kaydetti. Genel Merkez adayı olan İrfan Ayar’ın karşısına aday olarak çıkan Hüseyin Kurt’un adaylıktan çekilmemesi nedeniyle yaşanan ertelenmenin ardından Genel Merkez’in atama yapması bekleniyor.

GENEL MERKEZLE İSTİŞARE EDİLECEK

Gebze’nin Pazar günü yapılması planlanan kongresinde genel merkezin adayı İrfan Ayar’ın karşısına aday olarak çıkan Hüseyin Kurt’un adaylıktan vazgeçmemesi üzerine kongre erteledi. Ertelemenin ardından süreç ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “Genel Merkez ile yapacağımız istişarenin ardından Gebze ile ilgili süreç belirlenecek. Süreç belirlendiğinde kamuoyu ile paylaşacağız” dedi. Ceyhan, aynı zamanda Aralık ayının ikinci haftasının arından İstiare Kurulu toplantılarını başlatacaklarını, ikinci haftası ise Belediyelerin karneleri ile ilgili değerlendirmeleri Ankara’da yapacaklarını belirtti.

KAZANACAKTIK

Kongrenin ertelenmesi ile ilgili konuşan Hüseyin Kurt ise yeniden kongre olması halinde aday olup olmayacağını açıkladı. Süreci il yönetimi ve genel merkez ile birlikte yürüttüklerini söyleyen Kurt, aday olup olmayacağı ile ilgili net bir açıklama yapmadı. Kurt’un ertelemenin ardından “kazanacağımız belli olunca korkup ertelediler” söylemi ile ilgili de konuşan Kurt. “Biz kazanmak için seçime girdik. Ama delegenin ne karar vereceğini bilemeyiz. Sandıktan ne çıkacağı belli olmaz. Ama bizim kazanma ihtimalimiz çok yüksekti” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.