Gebze ikincilik aşkına: 1-0

Spor 27.03.2017 - 11:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze ikincilik aşkına: 1-0

Gebzespor’da hayat kaçan şampiyonluğa rağmen devam ediyor. Ergene Velimeşe’ye şampiyonluğu kaptıran mor-beyazlı ekip, Kartal Bulvar’ı Gökhan Sipki’nin golüyle 1-0 yenerek çıkışını sürdürdü. Puanını 45’e çıkartan Gebzespor büyük olasılıkla ligi ikinci sırada noktalayacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup’ta mücadele veren Gebzespor, lige veda turlarına Kartal Bulvar maçıyla başladı. Geçtiğimiz hafta Ergene Velimeşe’nin Hereke’de kazanması sonucunda şampiyonluk şansını tüketen mor-beyazlı ekip, ligi 2’inci bitirme hedefiyle çıkılan maçta Kartal Bulvar’ı 1-0 mağlup etti. Hakan, Caner ve Mustafa Ertuğ sakatlıkları dolayısıyla forma giyemezken, devre arasında Yeni Amasya’dan alınan Umut Can Gökdemir ilk kez 11’de forma şansı buldu. Bildik kadrosuyla mücadele veren Gebzespor ilk yarıda Jaba ile net bir gol fırsatından yararlanamadı ve devre golsüz geçildi. İkinci yarının hemen başında gelişen Gebzespor atağı golle sonuçlandı. Harun’un ortasına kafayı vuran Gökhan Sipki ağları gördü: 1-0. BAL’DAKİ EN YÜKSEK PUAN Geri kalan dakikalarda birkaç pozisyon dışında kayda değer bir atak olmadı ve karşılaşma Gebzespor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Puanını 45’e çıkartan Gebzespor, BAL’da mücadele verdiği sezonlar içinde en yüksek puanına ulaştı. Menekşe geçtiğimiz sezonlarda 39, 40 ve 42 puanla ligi bitirmişti. 3.sıradaki Edirne’nin 5 puan önünde haftayı tamamlayan Gebzespor büyük olasılıkla ligi ikinci sırada noktalayacak. Menekşe kalan 2 maçını da kazanmayı hedefliyor.
Gebzespor’da hayat kaçan şampiyonluğa rağmen devam ediyor. Ergene Velimeşe’ye şampiyonluğu kaptıran mor-beyazlı ekip, Kartal Bulvar’ı Gökhan Sipki’nin golüyle 1-0 yenerek çıkışını sürdürdü. Puanını 45’e çıkartan Gebzespor büyük olasılıkla ligi ikinci sırada noktalayacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup’ta mücadele veren Gebzespor, lige veda turlarına Kartal Bulvar maçıyla başladı. Geçtiğimiz hafta Ergene Velimeşe’nin Hereke’de kazanması sonucunda şampiyonluk şansını tüketen mor-beyazlı ekip, ligi 2’inci bitirme hedefiyle çıkılan maçta Kartal Bulvar’ı 1-0 mağlup etti. Hakan, Caner ve Mustafa Ertuğ sakatlıkları dolayısıyla forma giyemezken, devre arasında Yeni Amasya’dan alınan Umut Can Gökdemir ilk kez 11’de forma şansı buldu. Bildik kadrosuyla mücadele veren Gebzespor ilk yarıda Jaba ile net bir gol fırsatından yararlanamadı ve devre golsüz geçildi. İkinci yarının hemen başında gelişen Gebzespor atağı golle sonuçlandı. Harun’un ortasına kafayı vuran Gökhan Sipki ağları gördü: 1-0.

BAL’DAKİ EN YÜKSEK PUAN

Geri kalan dakikalarda birkaç pozisyon dışında kayda değer bir atak olmadı ve karşılaşma Gebzespor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Puanını 45’e çıkartan Gebzespor, BAL’da mücadele verdiği sezonlar içinde en yüksek puanına ulaştı. Menekşe geçtiğimiz sezonlarda 39, 40 ve 42 puanla ligi bitirmişti. 3.sıradaki Edirne’nin 5 puan önünde haftayı tamamlayan Gebzespor büyük olasılıkla ligi ikinci sırada noktalayacak. Menekşe kalan 2 maçını da kazanmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.