GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze Kent Müzesi istiyoruz!

Gebze 13.10.2019 - 11:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Kent Müzesi istiyoruz!

Gebze Eski Adliye binası Gebze Belediyesi’ne tahsis edilmesi üzerine adliye binasının giriş katının Gebze kentlilik müzesi olmasını öneriyoruz. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Başkent’te ilgili bakanlıklarda yürüttüğü girişimler sonuç verdi. Gebze Eski Adliye binası Gebze Belediyesi’ne tahsis edinilmesi ve şehir müzesi olması geçlerin gidip Gebzeliliğin ne olduğunu öğrenebilmesi Gebze için sevindirici bir haber oldu. Gebzeliler olarak belediye başkanını kamuoyu adına kutluyor, adliye binasının giriş katının Gebze kentlilik müzesi olmasını öneriyoruz. Gebze bölgesinin en büyük kültürel ihtiyaçlarından birisi Gebzelilik bilincinin olmaması, Gebze bölgesinin tarih kültür ve turizm değerlerinin sergileneceği Gebze Kent Müzesi ile önemli hizmet yapılmış olacak. BİNA NE OLARAK KULLANILACAK Gebze’nin eski adliye binasını akıbeti belli oldu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Başkent’te ilgili bakanlıklarda yürüttüğü girişimler sonuç verdi. Hacı Halil Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan eski adliye binası, Gebze Belediyesi’ne devredildi. Yeni adliye binasının hizmete girmesiyle boşalan ve uzun zamandan beri bu vaziyette bulunan 7 katlı eski adliye binası; Gebze Belediyesi ek hizmet binası olarak Gebzelilere hizmet verecek. GESMEK VE SOSYAL PROJELER Başkent’te ilgili bakanlıklarda yürüttüğü girişimler sonucunda tahsisinin sağlandığı eski adliye binasına ilişkin açıklamada bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Sosyal projelerde ve çalışmalarda kullanmak üzere Maliye, Çevre ve Şehircilik bakanlıklarımızla yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde binamızın tahsisini sağladık. Bu binamızda GESMEK kurslarımızın yanı sıra her türlü sosyal çalışma ve hizmetlerimizi Gebzeli hemşerilerimize sunacağız inşallah. Gebze’mize şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Gebze Eski Adliye binası Gebze Belediyesi’ne tahsis edilmesi üzerine adliye binasının giriş katının Gebze kentlilik müzesi olmasını öneriyoruz.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Başkent’te ilgili bakanlıklarda yürüttüğü girişimler sonuç verdi. Gebze Eski Adliye binası Gebze Belediyesi’ne tahsis edinilmesi ve şehir müzesi olması geçlerin gidip Gebzeliliğin ne olduğunu öğrenebilmesi Gebze için sevindirici bir haber oldu. Gebzeliler olarak belediye başkanını kamuoyu adına kutluyor, adliye binasının giriş katının Gebze kentlilik müzesi olmasını öneriyoruz. Gebze bölgesinin en büyük kültürel ihtiyaçlarından birisi Gebzelilik bilincinin olmaması, Gebze bölgesinin tarih kültür ve turizm değerlerinin sergileneceği Gebze Kent Müzesi ile önemli hizmet yapılmış olacak.

BİNA NE OLARAK KULLANILACAK

Gebze’nin eski adliye binasını akıbeti belli oldu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün Başkent’te ilgili bakanlıklarda yürüttüğü girişimler sonuç verdi. Hacı Halil Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde bulunan eski adliye binası, Gebze Belediyesi’ne devredildi. Yeni adliye binasının hizmete girmesiyle boşalan ve uzun zamandan beri bu vaziyette bulunan 7 katlı eski adliye binası; Gebze Belediyesi ek hizmet binası olarak Gebzelilere hizmet verecek.

GESMEK VE SOSYAL PROJELER

Başkent’te ilgili bakanlıklarda yürüttüğü girişimler sonucunda tahsisinin sağlandığı eski adliye binasına ilişkin açıklamada bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Sosyal projelerde ve çalışmalarda kullanmak üzere Maliye, Çevre ve Şehircilik bakanlıklarımızla yürüttüğümüz çalışmalar neticesinde binamızın tahsisini sağladık. Bu binamızda GESMEK kurslarımızın yanı sıra her türlü sosyal çalışma ve hizmetlerimizi Gebzeli hemşerilerimize sunacağız inşallah. Gebze’mize şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.