Gebze'li şoförlere UlaşımPark’tan ödüllü motivasyon

Gebze 14.05.2017 - 11:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'li şoförlere UlaşımPark’tan ödüllü motivasyon

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark AŞ otobüs şoförlerini işlerine motive etmek için ödüllendiriyor. UlaşımPark’tan sürücülere ödüllü motivasyon Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş, vatandaşların daha iyi ulaşım sağlayabilmeleri için çeşitli uygulamalar yapıyor.  Yolcu memnuniyetinin amaçlandığı çalışmalardan biri olarak otobüs şoförleri ödüllendiriliyor. Şoförlerin motivasyonunun sağlanması için UlaşımPark A.Ş, her ay, ayın personellerini seçiyor. İyi performans sergileyen şoförler ayın sürücü personeli seçilerek ödüllendiriliyor. YOLCULAR BELİRLEYİCİ UlaşımPark şirketinde görev yapan sürücü personelin moral ve motivasyonunu artırmak, başarılı personeli ödüllendirmek, örnek tutum ve davranış sergileyen sürücü personeli belirlemek amacıyla Nisan ayı itibariyle “Ayın Sürücü Personelini Seçme Uygulamasına” başlandı. Ayın sürücü personelleri, konforlu araç kullanımı, yolculardan gelen teşekkür mailleri, idari amirlerin görüşleri, kişisel bakım ve yolcu ilişkileri gibi unsurlar değerlendirilerek seçiliyor. 6 SÜRÜCÜYE ÖDÜL Gebze ve Körfez garajı olmak üzere toplam Nisan ayında 6 sürücü personele UlaşımPark Genel Müdürü Yasin Özlü tarafından plaket ve ödülleri takdim edildi. Özlü, sürücü personellere örnek davranışlarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Ödül alan sürücüler şunlar: Gebze; Mehmet Tozlu, Fatih Aydoğan ve İshak Taştan, Körfez; Yasin Şahin, Hakan Börekçi ve Bülent Korkmaz.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşımpark AŞ otobüs şoförlerini işlerine motive etmek için ödüllendiriyor.

UlaşımPark’tan sürücülere ödüllü motivasyon

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş, vatandaşların daha iyi ulaşım sağlayabilmeleri için çeşitli uygulamalar yapıyor.  Yolcu memnuniyetinin amaçlandığı çalışmalardan biri olarak otobüs şoförleri ödüllendiriliyor. Şoförlerin motivasyonunun sağlanması için UlaşımPark A.Ş, her ay, ayın personellerini seçiyor. İyi performans sergileyen şoförler ayın sürücü personeli seçilerek ödüllendiriliyor.

YOLCULAR BELİRLEYİCİ

UlaşımPark şirketinde görev yapan sürücü personelin moral ve motivasyonunu artırmak, başarılı personeli ödüllendirmek, örnek tutum ve davranış sergileyen sürücü personeli belirlemek amacıyla Nisan ayı itibariyle “Ayın Sürücü Personelini Seçme Uygulamasına” başlandı. Ayın sürücü personelleri, konforlu araç kullanımı, yolculardan gelen teşekkür mailleri, idari amirlerin görüşleri, kişisel bakım ve yolcu ilişkileri gibi unsurlar değerlendirilerek seçiliyor.

6 SÜRÜCÜYE ÖDÜL

Gebze ve Körfez garajı olmak üzere toplam Nisan ayında 6 sürücü personele UlaşımPark Genel Müdürü Yasin Özlü tarafından plaket ve ödülleri takdim edildi. Özlü, sürücü personellere örnek davranışlarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Ödül alan sürücüler şunlar: Gebze; Mehmet Tozlu, Fatih Aydoğan ve İshak Taştan, Körfez; Yasin Şahin, Hakan Börekçi ve Bülent Korkmaz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.