GEBZE MHP, BİN KİŞİ İLE SAHADA OLACAK

Gebze 20.03.2017 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE MHP, BİN KİŞİ İLE SAHADA OLACAK

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, referandum günü bin kişi ile sahada olacaklarını söyledi

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, referandum çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. İlçe yönetim kurulunda görev dağılımını yarın yapacaklarını ifade eden MHP’li Taşdemir, “İlçe yönetimindeki görev dağılımını yarınki ilçe yönetim kurulu toplantısında yapacağız. Perşembe günü Kocaeli il başkanlığı tarafından bizlere tahsis edilecek 6 aracı teslim alacağız. Perşembe ve cumartesi günü araçlarla birlikte broşür ve afişleri dağıtacağız. 6 aracımız ve 24 ekiple mahallelere göndererek mahallelerde de afiş ve broşür dağıtacağız. 16 Nisan’da niçin evet dediğimizi bu broşürlerle aktaracağız” dedi.   BÖLGE BAŞKANLIĞINA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ İlçe kongresi ile birlikte görevleri sona eren mahalle temsilcilerinde bir dizi görevlendirmeler yapacaklarını ifade eden Taşdemir, “İlçe kadın kolları başkanlığı ve yönetiminde de revize ederek yeni bir başkan ve kadın kolları yönetimi oluşturacağız. Kadın kolları kendi içlerinde yapacakları istişarelerin ardından kendileri kimin başkan olacağını ve yönetimi belirleyecekler. 4 tane açık olan mahalle başkanlıklarını bölge başkanlığı şekline dönüştüreceğiz. İlçe başkanlığı gibi görevlendirmelerde bulunacağız” diye konuştu.   MİTİNGLERE KATILIM SAĞLAYACAĞIZ Bin kişi ile referandumda sahada olacaklarını söyleyen Taşdemir, “Referandumda Gebze’de 670 sandık için sandık görevlilerini yazdık. 40 okula da sorumluları yazdık. 670 sandıkta sandık görevlileri okul sorumluları ile birlikte bin kişi ile 16 Nisan’da sahada olacağız. Partimizin kongre süreci hızla devam ediyor. 4 ilçemiz kongresi kaldı. Kongreler tamamladıktan sora daha yoğun bir şekilde referandum çalışmamız devam edecek. Referandumla ilgili olarak ilk miting startını verdik. 9 Nisan’da İstanbul mitingimiz olacak. Komşu illerde yapılan mitinglere de katılım göstereceğiz” dedi.
MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, referandum günü bin kişi ile sahada olacaklarını söyledi

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, referandum çalışmaları ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. İlçe yönetim kurulunda görev dağılımını yarın yapacaklarını ifade eden MHP’li Taşdemir, “İlçe yönetimindeki görev dağılımını yarınki ilçe yönetim kurulu toplantısında yapacağız. Perşembe günü Kocaeli il başkanlığı tarafından bizlere tahsis edilecek 6 aracı teslim alacağız. Perşembe ve cumartesi günü araçlarla birlikte broşür ve afişleri dağıtacağız. 6 aracımız ve 24 ekiple mahallelere göndererek mahallelerde de afiş ve broşür dağıtacağız. 16 Nisan’da niçin evet dediğimizi bu broşürlerle aktaracağız” dedi.

 

BÖLGE BAŞKANLIĞINA DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

İlçe kongresi ile birlikte görevleri sona eren mahalle temsilcilerinde bir dizi görevlendirmeler yapacaklarını ifade eden Taşdemir, “İlçe kadın kolları başkanlığı ve yönetiminde de revize ederek yeni bir başkan ve kadın kolları yönetimi oluşturacağız. Kadın kolları kendi içlerinde yapacakları istişarelerin ardından kendileri kimin başkan olacağını ve yönetimi belirleyecekler. 4 tane açık olan mahalle başkanlıklarını bölge başkanlığı şekline dönüştüreceğiz. İlçe başkanlığı gibi görevlendirmelerde bulunacağız” diye konuştu.

 

MİTİNGLERE KATILIM SAĞLAYACAĞIZ

Bin kişi ile referandumda sahada olacaklarını söyleyen Taşdemir, “Referandumda Gebze’de 670 sandık için sandık görevlilerini yazdık. 40 okula da sorumluları yazdık. 670 sandıkta sandık görevlileri okul sorumluları ile birlikte bin kişi ile 16 Nisan’da sahada olacağız. Partimizin kongre süreci hızla devam ediyor. 4 ilçemiz kongresi kaldı. Kongreler tamamladıktan sora daha yoğun bir şekilde referandum çalışmamız devam edecek. Referandumla ilgili olarak ilk miting startını verdik. 9 Nisan’da İstanbul mitingimiz olacak. Komşu illerde yapılan mitinglere de katılım göstereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.