Gebze MÜSİAD Gebze'ye Döndü

Gebze 04.12.2017 - 14:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze MÜSİAD Gebze'ye Döndü

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gebze Şubesi, yurt dışı kültür ve iş gezisi programı kapsamında Peygamberler şehri Kudüs Şerif’e düzenledikleri programı tamamlayarak Gebze'ye dönüş yaptı.

MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu, Üyeler ve işadamlarından oluşan  bir ekiple 29 Kasım-03 Aralık Aralık 2017 tarihleri arasında Peygamberler şehri olan Kudüs’e kültür ve iş gezisi programını tamamladılar.  Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nihat Yıldırım; "Burada atalarımızın bize miras olarak bıraktığı yerleri yakından görme fırsatı bulduk. 3 gece 4 gün süren Kudüs ziyaretinde başta Mescid’i Aksa, Kubbedül Sahra ve Burak Duvarı olmak üzere, Harem-i İbrahimi, Hz. İbrahim (as), Hz. İshak (as), Hz. Yakup (as), Hz.Yusuf (as), Halhul kasabasındaki Hz. Yunus peygamberlerin kabirleri ile tarihi bir kilise içinde kalan Hz. İsa’nın (as) doğduğu mekan, Zeytin Dağı, sahabelerden Selman El-Farisi Hz. Türbesi ve Rabia’tül Adeviyye hazretlerinin kabirleri ziyaret ettik."dedi.   YILDIRIM “Filistinli kardeşlerimiz yalnız değildir” Ziyaretin işadamları açısından büyük önem arz ettiğini ifade eden MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, " Rabbimiz’in İsra suresinde Mescid-i Aksa'nın çevresini nurlandırdığını ve bereketlendirdiğini ve Peygamber efendimiz yolculuk ancak bu üç mescid için yapılır. Peygamber efendimiz Müslümanlara sarih, açık ve net bir hedef gösteriyor müjdesinden yola çıkarak, böyle bir gezi tertiplediklerini söyledi. Müslümanların Mescid-i Aksa'yı yeteri kadar ziyaret etmediklerini tespit ettiğini de ifade eden Başkan Yıldırım; “Bizde MÜSİAD Gebze Şubesi olarak, Kudüs'ü ziyaret ederek Filistinli kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını göstermek için bu programı düzenledik” dedi.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gebze Şubesi, yurt dışı kültür ve iş gezisi programı kapsamında Peygamberler şehri Kudüs Şerif’e düzenledikleri programı tamamlayarak Gebze'ye dönüş yaptı.

MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu, Üyeler ve işadamlarından oluşan  bir ekiple 29 Kasım-03 Aralık Aralık 2017 tarihleri arasında Peygamberler şehri olan Kudüs’e kültür ve iş gezisi programını tamamladılar.  Müstakil ve Sanayici İşadamları Derneği Gebze Şubesi Başkanı Nihat Yıldırım; "Burada atalarımızın bize miras olarak bıraktığı yerleri yakından görme fırsatı bulduk. 3 gece 4 gün süren Kudüs ziyaretinde başta Mescid’i Aksa, Kubbedül Sahra ve Burak Duvarı olmak üzere, Harem-i İbrahimi, Hz. İbrahim (as), Hz. İshak (as), Hz. Yakup (as), Hz.Yusuf (as), Halhul kasabasındaki Hz. Yunus peygamberlerin kabirleri ile tarihi bir kilise içinde kalan Hz. İsa’nın (as) doğduğu mekan, Zeytin Dağı, sahabelerden Selman El-Farisi Hz. Türbesi ve Rabia’tül Adeviyye hazretlerinin kabirleri ziyaret ettik."dedi.

 

YILDIRIM “Filistinli kardeşlerimiz yalnız değildir”

Ziyaretin işadamları açısından büyük önem arz ettiğini ifade eden MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, " Rabbimiz’in İsra suresinde Mescid-i Aksa'nın çevresini nurlandırdığını ve bereketlendirdiğini ve Peygamber efendimiz yolculuk ancak bu üç mescid için yapılır. Peygamber efendimiz Müslümanlara sarih, açık ve net bir hedef gösteriyor müjdesinden yola çıkarak, böyle bir gezi tertiplediklerini söyledi. Müslümanların Mescid-i Aksa'yı yeteri kadar ziyaret etmediklerini tespit ettiğini de ifade eden Başkan Yıldırım; “Bizde MÜSİAD Gebze Şubesi olarak, Kudüs'ü ziyaret ederek Filistinli kardeşlerimizin yalnız olmadıklarını göstermek için bu programı düzenledik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.