19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze’nin değerlendirmesi yapıldı

Gebze 29.07.2015 - 10:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze’nin değerlendirmesi yapıldı

Kocaeli Valiliği tarafından Gebze'de gerçekleştirilen İlçe Değerlendirme Toplantısı'nın ikinci bugün gerçekleştirildi.

Gebze Kent Meydanı'nda bulunan Sardunya Nikâh Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun yanı sıra Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze İlçe Müftüsü Şaban Apaydın, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, GTO Başkanı Nail Çiler, ilçe millin eğitim, ilçe nüfus müdürü, Gebze'de bulunan oda başkanları, OSB başkanları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, siyasi parti başkanları katıldı.  İNSANIMIZI DAHA GÜZELE TAŞIMA Açılış konuşmasını Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu yaparak, "Sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bugün yönetim karşılıklı karar alan ve veren arasında sağlıklı, verimli ve sürekli bir işbirliği gerektiriyor. Karar alan kitler arasında çok güçlü bir dayanışma olması gerekir. İster merkezi ister yerel yönetimlerde hangi karar alınırsa alınsın temel hedef hiç değişmiyor. Oda insanımızın huzuru, beklentilerinin karşılanması ve bugün her düzeydeki insanımızın daha iyiye daha güzele taşınmasıdır. Kocaeli genelinde her düzeyde içinde bulunduğumuz zaman dilimine tüm boyutları ile ilçelerimizi ele alarak gündemde olan konuları, öncelik, yatırım ve sorunlarla ilgili olarak değerlendirme yapma üzere bu toplantıları yapıyoruz. GEBZE BİR CAZİBE MERKEZİ  Toplantıya başlamadan son günlerde yaşanan terör olaylarında dolayı yaşamını kaybeden asker, polis ve tüm sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Gebze tarihten aldığı büyük gücü, derinliği ve zenginliği, özellikle ekonomik-sosyal büyümesiyle tüm boyutlarıyla ele alınıp değerlendirilmesini gerekir. Gebze gerek ekonomik zenginliği ile Kocaeli için değil ülke ve dünya için marka olan önemli bir ilçemiz. Gebze'nin tüm boyutları ile ele alınıp değerlendirilmelidir. Gebze hem ülkeye değer katan ve ülkenin gelişmesini hızlandıran bir merkez. Bugün uluslar ası otoyollar, gerçekleştirilen büyük projeler Gebze bir merkez olmuştur. Yeni kurulan üniversite, OSB ve çok önemli projemiz olan Bilişim Vadisi ile Gebze bir cazibe merkezi oluyor. Bu toplantılar bu hedef ve amacının her düzeyde yapacağımız değerlendirmelerde ülkemizin gelişmesine katkıda bulunacağız.  YATIRIMLARLA İLGİLİ BİLGİ VERİLDİ Paylaşımcı bir yönetimim anlayışı ile göreve başladık. Birlikte yönetme amacını yürüttük. 40 mahallemiz olan Gebze'de muhtarlar o mahallede seçilen değerli ve çalışma arkadaşlarımızsınız. Muhtarlara tüm kamu kurumlarında öncelik tanınması ve gereğinin işbirliği içerisinde yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde bir genelde ile tüm muhtarlara yapılan yatırımlardan haberdar olacaklar.” Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun konuşmasından sonra Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebze’ye yapılan yatırımlar ile ilgili olarak katılımcılara bilgi verdi. 
Kocaeli Valiliği tarafından Gebze'de gerçekleştirilen İlçe Değerlendirme Toplantısı'nın ikinci bugün gerçekleştirildi.

Gebze Kent Meydanı'nda bulunan Sardunya Nikâh Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun yanı sıra Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, GTÜ Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze İlçe Müftüsü Şaban Apaydın, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, GTO Başkanı Nail Çiler, ilçe millin eğitim, ilçe nüfus müdürü, Gebze'de bulunan oda başkanları, OSB başkanları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri, siyasi parti başkanları katıldı. 

İNSANIMIZI DAHA GÜZELE TAŞIMA

Açılış konuşmasını Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu yaparak, "Sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bugün yönetim karşılıklı karar alan ve veren arasında sağlıklı, verimli ve sürekli bir işbirliği gerektiriyor. Karar alan kitler arasında çok güçlü bir dayanışma olması gerekir. İster merkezi ister yerel yönetimlerde hangi karar alınırsa alınsın temel hedef hiç değişmiyor. Oda insanımızın huzuru, beklentilerinin karşılanması ve bugün her düzeydeki insanımızın daha iyiye daha güzele taşınmasıdır. Kocaeli genelinde her düzeyde içinde bulunduğumuz zaman dilimine tüm boyutları ile ilçelerimizi ele alarak gündemde olan konuları, öncelik, yatırım ve sorunlarla ilgili olarak değerlendirme yapma üzere bu toplantıları yapıyoruz.

GEBZE BİR CAZİBE MERKEZİ 

Toplantıya başlamadan son günlerde yaşanan terör olaylarında dolayı yaşamını kaybeden asker, polis ve tüm sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar diliyorum. Gebze tarihten aldığı büyük gücü, derinliği ve zenginliği, özellikle ekonomik-sosyal büyümesiyle tüm boyutlarıyla ele alınıp değerlendirilmesini gerekir. Gebze gerek ekonomik zenginliği ile Kocaeli için değil ülke ve dünya için marka olan önemli bir ilçemiz. Gebze'nin tüm boyutları ile ele alınıp değerlendirilmelidir. Gebze hem ülkeye değer katan ve ülkenin gelişmesini hızlandıran bir merkez. Bugün uluslar ası otoyollar, gerçekleştirilen büyük projeler Gebze bir merkez olmuştur. Yeni kurulan üniversite, OSB ve çok önemli projemiz olan Bilişim Vadisi ile Gebze bir cazibe merkezi oluyor. Bu toplantılar bu hedef ve amacının her düzeyde yapacağımız değerlendirmelerde ülkemizin gelişmesine katkıda bulunacağız. 

YATIRIMLARLA İLGİLİ BİLGİ VERİLDİ

Paylaşımcı bir yönetimim anlayışı ile göreve başladık. Birlikte yönetme amacını yürüttük. 40 mahallemiz olan Gebze'de muhtarlar o mahallede seçilen değerli ve çalışma arkadaşlarımızsınız. Muhtarlara tüm kamu kurumlarında öncelik tanınması ve gereğinin işbirliği içerisinde yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde bir genelde ile tüm muhtarlara yapılan yatırımlardan haberdar olacaklar.” Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nun konuşmasından sonra Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebze’ye yapılan yatırımlar ile ilgili olarak katılımcılara bilgi verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.