19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Gebze’nin geleceği emin ellerde”

Siyaset 29.05.2020 - 10:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Gebze’nin geleceği emin ellerde”

Anibal Kavşağındaki ilçe binasına taşınan Gelecek Partisi Gebze, çalışmalarını hızlandırdı. Muhabirimiz Refik Sıla Güvenç, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Osmanoğlu, “Partimize inanılmaz ilgi söz konusu. Gebze’nin geleceği emin ellerde olacak” dedi. Ahmet Davutoğlu liderliğinde çalışmalarına hız veren Gelecek Partisi, teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Gebze’de hızlı ve hareketli günler geçiren Gelecek Partisi, Anibal Kavşağındaki ilçe binasına yerleşmiş durumda. Muhabirimiz Refik Sıla Güvenç, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’na konuk olurken partideki gelişmeleri konuştu. Başkan Osmanoğlu “Partimize inanılmaz bir ilgi söz konusu. İnsanlar yeni bir arayışta. İlgiden memnunuz” yorumunu yaptı. AHMET DAVUTOĞLU GELECEK Üyelik çalışmalarının şu anda ilçe binasında gerçekleştiğini kaydeden Başkan Müslüm Osmanoğlu, “Parti binamız hizmete açıldı. Üye olmak isteyen, bilgi almak isteyen parti binamıza gelebilir. Kongre süreçlerimiz olacak. Salgın dönemi ne gösterir bilmiyorum ama genel başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu da kongrelerimizi takip edecek. Gençlik ve kadın kollarımızı oluşturuyoruz. Sosyal medyada etkiliyiz. Ülkenin yeni bir geleceğe ihtiyacı var. Geleceği yönetmeye talibiz” şeklinde konuştu.

Anibal Kavşağındaki ilçe binasına taşınan Gelecek Partisi Gebze, çalışmalarını hızlandırdı. Muhabirimiz Refik Sıla Güvenç, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Osmanoğlu, “Partimize inanılmaz ilgi söz konusu. Gebze’nin geleceği emin ellerde olacak” dedi.

Ahmet Davutoğlu liderliğinde çalışmalarına hız veren Gelecek Partisi, teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Gebze’de hızlı ve hareketli günler geçiren Gelecek Partisi, Anibal Kavşağındaki ilçe binasına yerleşmiş durumda. Muhabirimiz Refik Sıla Güvenç, Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu’na konuk olurken partideki gelişmeleri konuştu. Başkan Osmanoğlu “Partimize inanılmaz bir ilgi söz konusu. İnsanlar yeni bir arayışta. İlgiden memnunuz” yorumunu yaptı.

AHMET DAVUTOĞLU GELECEK

Üyelik çalışmalarının şu anda ilçe binasında gerçekleştiğini kaydeden Başkan Müslüm Osmanoğlu, “Parti binamız hizmete açıldı. Üye olmak isteyen, bilgi almak isteyen parti binamıza gelebilir. Kongre süreçlerimiz olacak. Salgın dönemi ne gösterir bilmiyorum ama genel başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu da kongrelerimizi takip edecek. Gençlik ve kadın kollarımızı oluşturuyoruz. Sosyal medyada etkiliyiz. Ülkenin yeni bir geleceğe ihtiyacı var. Geleceği yönetmeye talibiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.