Gebze’nin gururu: Betina Tokaç

Spor 28.09.2016 - 16:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze’nin gururu: Betina Tokaç

Gebze Tenis Kulübü sporcusu 13 yaşındaki Betina Tokaç, Arnavutluk’ta yapılan ITF Tiran Open tenis turnuvasında 13-19 yaş kategorisinde teklerde birinci, çiftlerde ikinci olarak Gebzemize ve ülkemize büyük gurur yaşattı.

Betina’nın bu başarısı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Gebze Tenis Kulübü başkanı aynı zamanda Betina Tokaç’ın babası olan Ali Tokaç, Türkiye’nin en büyük tenis kulüplerini geride bıraktıklarını belirterek, hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu söyledi. Şu anda altyapıda 50 sporcu yetiştirdiklerini ifade eden Ali Tokaç, kendilerine destek olan ana sponsorları Elite Alyans’a da teşekkür etti. 5 YAŞINDA TENİSE BAŞLADI, 10 YAŞINDA MİLLİ OLDU Tenise henüz 5 yaşında başlayan Betina Tokaç henüz 13 yaşında olmasına rağmen başarılarla dolu bir hayatı var. 10 yaşında Milli takıma seçilen Betina, yıllardır Türkiye’de ve Avrupa’da katıldığı müsabakalardan kupalarla dönüyor. Son olarak katıldığı ITF Tiran Open tenis turnuvasına katılan Betina, 13 yaşında olmasına rağmen 18-19 yaşındaki yabancı rakiplerini yenerek birinciliği kazandı. Çiftlerde ise ikinciliği elde etti. Kazandığı başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Betina hedefinin daha büyük başarılar elde etmek olduğunu söyledi. ÇİNTİMAR:”BÜYÜK BAŞARI, KUTLUYORUM” Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar da, Gebze Tenis Kulübü’nü bu başarısından dolayı kutlayarak, “2024’lerde olimpiyatlarda Betina ve diğer çocukları izleyeceğiz. En büyük amacımız ve beklentimiz bu. İhtiyaçlarını giderebilmek için çalışacağız. Dünya ve Avrupa şampiyonalarında tenis gibi diğer branşlarda da Gebze’nin evlatları yarışıyor. Destek olduk, olmaya devam edeceğiz” diye konuştu. ÇIPLAKLIGİL: KUTLUYORUM Medicalpark Gebze Hastanesinin başhekimi Erhan Çıplaklıgil, "Başarısını basından gururla takip ettiğimiz Betina Tokaç ve Gebze Tenis Kulübünü canı gönülden kutluyorum. Medicalpark hastanesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Bölgemizi ve Türkiye'yi Avrupa platformunda başarı ile temsil eden sporcumuzu kutluyor  her zaman yanında yer aldığımızı bilmesini istiyoruz" dedi. TOKAÇ: BU GURUR HEPİMİZİN Gebze Tenis Kulübü Yönetim Kurulu başkanı Ali Tokaç "Bu gurur tablosu hepimizin. Kurulduğumuz günden bugüne kadar her daim destek sunan basın kuruluşlarımız başta olmak üzere desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Gençlik Spor Müdürlüğü ve azimle çalışan hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok çalışıyoruz ve bunun meyvesini topluyoruz. Bugün Betina'nın başarıları lokomotif olmuştur. Alttan Betina gibi daha çok şampiyon sporcularımız gelmektedir. Betina'nın ana sponsorluğunu üstlenen maddi manevi her türlü desteği sunan Elite Alyans'a ve yönetim kurulu başkanı Vehbi Ergün'e teşekkür ediyorum. Yine kendi imkanları ile destek olan ve ilerde Betina'nın sponsorları arasında yer almasını umut ettiğimiz Medicalpark Hastanesi Başhekimi Erhan Çıplaklıgil'e çok teşekkür ediyorum" dedi.  
Gebze Tenis Kulübü sporcusu 13 yaşındaki Betina Tokaç, Arnavutluk’ta yapılan ITF Tiran Open tenis turnuvasında 13-19 yaş kategorisinde teklerde birinci, çiftlerde ikinci olarak Gebzemize ve ülkemize büyük gurur yaşattı.

Betina’nın bu başarısı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Gebze Tenis Kulübü başkanı aynı zamanda Betina Tokaç’ın babası olan Ali Tokaç, Türkiye’nin en büyük tenis kulüplerini geride bıraktıklarını belirterek, hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu söyledi. Şu anda altyapıda 50 sporcu yetiştirdiklerini ifade eden Ali Tokaç, kendilerine destek olan ana sponsorları Elite Alyans’a da teşekkür etti.

5 YAŞINDA TENİSE BAŞLADI, 10 YAŞINDA MİLLİ OLDU

Tenise henüz 5 yaşında başlayan Betina Tokaç henüz 13 yaşında olmasına rağmen başarılarla dolu bir hayatı var. 10 yaşında Milli takıma seçilen Betina, yıllardır Türkiye’de ve Avrupa’da katıldığı müsabakalardan kupalarla dönüyor. Son olarak katıldığı ITF Tiran Open tenis turnuvasına katılan Betina, 13 yaşında olmasına rağmen 18-19 yaşındaki yabancı rakiplerini yenerek birinciliği kazandı. Çiftlerde ise ikinciliği elde etti. Kazandığı başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Betina hedefinin daha büyük başarılar elde etmek olduğunu söyledi.

ÇİNTİMAR:”BÜYÜK BAŞARI, KUTLUYORUM”

Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar da, Gebze Tenis Kulübü’nü bu başarısından dolayı kutlayarak, “2024’lerde olimpiyatlarda Betina ve diğer çocukları izleyeceğiz. En büyük amacımız ve beklentimiz bu. İhtiyaçlarını giderebilmek için çalışacağız. Dünya ve Avrupa şampiyonalarında tenis gibi diğer branşlarda da Gebze’nin evlatları yarışıyor. Destek olduk, olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

ÇIPLAKLIGİL: KUTLUYORUM

Medicalpark Gebze Hastanesinin başhekimi Erhan Çıplaklıgil, "Başarısını basından gururla takip ettiğimiz Betina Tokaç ve Gebze Tenis Kulübünü canı gönülden kutluyorum. Medicalpark hastanesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Bölgemizi ve Türkiye'yi Avrupa platformunda başarı ile temsil eden sporcumuzu kutluyor  her zaman yanında yer aldığımızı bilmesini istiyoruz" dedi.

TOKAÇ: BU GURUR HEPİMİZİN

Gebze Tenis Kulübü Yönetim Kurulu başkanı Ali Tokaç "Bu gurur tablosu hepimizin. Kurulduğumuz günden bugüne kadar her daim destek sunan basın kuruluşlarımız başta olmak üzere desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Gençlik Spor Müdürlüğü ve azimle çalışan hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Çok çalışıyoruz ve bunun meyvesini topluyoruz. Bugün Betina'nın başarıları lokomotif olmuştur. Alttan Betina gibi daha çok şampiyon sporcularımız gelmektedir. Betina'nın ana sponsorluğunu üstlenen maddi manevi her türlü desteği sunan Elite Alyans'a ve yönetim kurulu başkanı Vehbi Ergün'e teşekkür ediyorum. Yine kendi imkanları ile destek olan ve ilerde Betina'nın sponsorları arasında yer almasını umut ettiğimiz Medicalpark Hastanesi Başhekimi Erhan Çıplaklıgil'e çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.