Gebze’nin ilk akıllı evleri satışa çıktı!

Röportaj 02.10.2019 - 09:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’nin ilk akıllı evleri satışa çıktı!

Gebze’nin en donanımlı ve en konforlu akıllı evleri olan, Beytepe My Rezidans satışa çıktı. 7 yıldızlı otel konforunda olan akıllı evler, düşük faizler ve müteahhitten alıcıya özel ödeme fırsatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Gebze’ye Beytepe Konakları’nı kazandıran ve bölgenin cehresini değiştiren projelere adını yazdıran firma, bu kez 60 konutluk Beytepe My Rezidans ile çığır açacak bir çalışmaya imza attı. Full akıllı ev sistemi, Otopark, jeneratör, akıllı ev sistemi, geniş yeşil alan, deprem güvenirliği, çocuk oyun parkı, fitness, spa merkezi, ortak barbekü alanı, 7/24 güvenlik sistemi, merkezi uydu TV ve internet altyapısı, eşsiz deniz manzarası ile konum olarak da Gebze’nin en iyi alanında inşa edilen Beytepe My Rezidans evleri 7 yıldızlı otel konforuna sahip. DEPREM VE GÜVENLİK KALİTESİ EN ÜST SEVİYEDE Gebze’nin ilk akıllı ev projesini inşaa eden Beytepe My Rezidans ‘da satışlar başladı. Şehrin tam ortasında yer alması sebebiyle şehrin en önemli noktalarına ulaşım kolaylığı da olan Beytepe My Rezidans, İstanbul Boğazı’ndan sonra bölgenin en güzel deniz manzarasına sahip. Geniş yeşil alan ve oturma bahçelerinin de bulunduğu rezidans da, deprem ve güvenlik kalitesi en üst seviyede.   EN PRESTİJLİ PROJE Gebze’nin en lüks evlerini inşa eden Elya Uluslararası Proje Mad. İnş. Taah. San ve Tic. LDT. ŞTİ firmasının proje müdürü Ayşegül Arıkan, projeyle alakalı şu bilgileri verdi: “Geniş yeşil alan içerisinde, Gebze’nin gelmiş geçmiş en prestijli, yüksek teknolojili rezidans projesini inşaa ettik. Uygun kredi olanaklarıyla alıcılarımızı bekliyoruz.”              
Gebze’nin en donanımlı ve en konforlu akıllı evleri olan, Beytepe My Rezidans satışa çıktı. 7 yıldızlı otel konforunda olan akıllı evler, düşük faizler ve müteahhitten alıcıya özel ödeme fırsatlarıyla alıcılarını bekliyor.

Gebze’ye Beytepe Konakları’nı kazandıran ve bölgenin cehresini değiştiren projelere adını yazdıran firma, bu kez 60 konutluk Beytepe My Rezidans ile çığır açacak bir çalışmaya imza attı. Full akıllı ev sistemi, Otopark, jeneratör, akıllı ev sistemi, geniş yeşil alan, deprem güvenirliği, çocuk oyun parkı, fitness, spa merkezi, ortak barbekü alanı, 7/24 güvenlik sistemi, merkezi uydu TV ve internet altyapısı, eşsiz deniz manzarası ile konum olarak da Gebze’nin en iyi alanında inşa edilen Beytepe My Rezidans evleri 7 yıldızlı otel konforuna sahip.

DEPREM VE GÜVENLİK KALİTESİ EN ÜST SEVİYEDE

Gebze’nin ilk akıllı ev projesini inşaa eden Beytepe My Rezidans ‘da satışlar başladı. Şehrin tam ortasında yer alması sebebiyle şehrin en önemli noktalarına ulaşım kolaylığı da olan Beytepe My Rezidans, İstanbul Boğazı’ndan sonra bölgenin en güzel deniz manzarasına sahip. Geniş yeşil alan ve oturma bahçelerinin de bulunduğu rezidans da, deprem ve güvenlik kalitesi en üst seviyede.  

EN PRESTİJLİ PROJE

Gebze’nin en lüks evlerini inşa eden Elya Uluslararası Proje Mad. İnş. Taah. San ve Tic. LDT. ŞTİ firmasının proje müdürü Ayşegül Arıkan, projeyle alakalı şu bilgileri verdi: “Geniş yeşil alan içerisinde, Gebze’nin gelmiş geçmiş en prestijli, yüksek teknolojili rezidans projesini inşaa ettik. Uygun kredi olanaklarıyla alıcılarımızı bekliyoruz.”

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.