Gebze'nin köylerine büyük yardım!

Gebze 18.05.2020 - 11:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze'nin köylerine büyük yardım!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, kırsal mahallelere yönelik hizmetlerini koronavirüs salgınıyla mücadele süresince sürdürüyor. 4 aylık süreçte ilçelerin kırsal mahalleleri başta olmak üzere yapılan inşaat malzemesi yardımları sayesinde, köylülerin ihtiyaçları gideriliyor.   KÖYLERE MALZEME YARDIMI Kocaeli’nin her noktasına hizmet hamlesini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, köyleri modern görünüme kavuşturmak için yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan koronavirüs salgını ile mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ile yürütülen çalışmalar sayesinde de özellikle köylerin ortak kullanım alanlarında yapılması gereken bütün hizmetlere yardım elini uzatıyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar ile Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki ortak alanların onarımı ve inşasını gerçekleştiriyor.   12 İLÇEYİ KAPSIYOR Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü yapılan çalışmayla 12 ilçede bulunan sosyal tesis, cami, kuran kursu, imam evi, muhtarlık binası, köy konağı, eski okul binası, fırın tadilatları, şadırvan, yalaklı çeşme, gasilhane ve bunların çevre düzenlemelerine yardımda bulunuyor. Köylere 4 aylık süreçte 600 bin TL’lik yardımda bulundu.   İNŞAAT MALZEMELERİ Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü inşası devam eden binalar içinse beton, demir, fayans, kalebodur, laminant parke, çimento, kum, pwc kapı ve pencere, su borusu, çatı malzemeleri ve yalıtım malzemeleri konusunda yardımda bulunuyor.   İLÇELERE HİZMET Büyükşehir Belediyesi bu süreçte Başiskele, Derince, Dilovası, Gebze, Gölcük, İzmit, Kandıra, Karamürsel, Kartepe ve Körfez İlçelerinde 32 cami, 5 kuran kursu, 11 imamevi, 5 şadırvan, 2 köy konağı, 2 muhtarlık binası, 2 mezarlık düzenlemesi, 2 fırın, 2 kaynak suyu için boru yardımı, 2 sundurma ve 1 okul restorasyonu gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı, kırsal mahallelere yönelik hizmetlerini koronavirüs salgınıyla mücadele süresince sürdürüyor. 4 aylık süreçte ilçelerin kırsal mahalleleri başta olmak üzere yapılan inşaat malzemesi yardımları sayesinde, köylülerin ihtiyaçları gideriliyor.

 

KÖYLERE MALZEME YARDIMI

Kocaeli’nin her noktasına hizmet hamlesini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, köyleri modern görünüme kavuşturmak için yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Bir yandan koronavirüs salgını ile mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri ile yürütülen çalışmalar sayesinde de özellikle köylerin ortak kullanım alanlarında yapılması gereken bütün hizmetlere yardım elini uzatıyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalar ile Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerdeki ortak alanların onarımı ve inşasını gerçekleştiriyor.

 

12 İLÇEYİ KAPSIYOR

Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü yapılan çalışmayla 12 ilçede bulunan sosyal tesis, cami, kuran kursu, imam evi, muhtarlık binası, köy konağı, eski okul binası, fırın tadilatları, şadırvan, yalaklı çeşme, gasilhane ve bunların çevre düzenlemelerine yardımda bulunuyor. Köylere 4 aylık süreçte 600 bin TL’lik yardımda bulundu.

 

İNŞAAT MALZEMELERİ

Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü inşası devam eden binalar içinse beton, demir, fayans, kalebodur, laminant parke, çimento, kum, pwc kapı ve pencere, su borusu, çatı malzemeleri ve yalıtım malzemeleri konusunda yardımda bulunuyor.

 

İLÇELERE HİZMET

Büyükşehir Belediyesi bu süreçte Başiskele, Derince, Dilovası, Gebze, Gölcük, İzmit, Kandıra, Karamürsel, Kartepe ve Körfez İlçelerinde 32 cami, 5 kuran kursu, 11 imamevi, 5 şadırvan, 2 köy konağı, 2 muhtarlık binası, 2 mezarlık düzenlemesi, 2 fırın, 2 kaynak suyu için boru yardımı, 2 sundurma ve 1 okul restorasyonu gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.