GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze nöbet tutacak

Gebze 07.07.2020 - 20:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze nöbet tutacak

15 Temmuz 2016 darbe girişiminin sene-i devriesi’nde şehit olan kahramanlar Gebze’de dualarla anılacak. Hain darbe girişiminin 4. yılı demokrasi nöbeti hatırlanacak. 15 Temmuz 2016 gecesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki kendilerini "Yurtta Sulh Konseyi" olarak adlandıran Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu askerler tarafından yapılmaya çalışılan başarısız darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. 15 Temmuz'da hain darbe girişimine karşı duran şehit vatandaşlarımız, şehit askerlerimiz ve şehit polislerimiz Gebze’de saygıyla anılacak. ŞEHİTLER DUALARLA ANILACAK Darbe girişimin ardından 248 vatandaşımız şehit oldu, 2196 vatandaşımız ise gazi oldu. Bu önemli gün öncesinde Gebze 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlik programı belli oldu. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler etkinlikler hakkında bilgi verdiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gebze Şehitliği’ni ziyaret ederek kuran tilaveti yapılacak. Türk Bayrağı ile donatılmış gezici bir araçla kahramanlık türküleri Gebze sokaklarında çalınacak. Şehit aileleri ziyaret edilecek. 15 Temmuz sergisi açılacak. Saat 21.00’da ise demokrasi nöbetine Gebzelilerle başlayacağız. 15 Temmuz Gazisi Ahmet Eren ve Mehmet Fatih Bilgin o gece yaşadıklarını Gebzelilere anlatacak. Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacak. Eşref Ziya Terzi konseri ile Gebzeliler müziğe doyacak.”  

15 Temmuz 2016 darbe girişiminin sene-i devriesi’nde şehit olan kahramanlar Gebze’de dualarla anılacak. Hain darbe girişiminin 4. yılı demokrasi nöbeti hatırlanacak. 15 Temmuz 2016 gecesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki kendilerini "Yurtta Sulh Konseyi" olarak adlandıran Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu askerler tarafından yapılmaya çalışılan başarısız darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. 15 Temmuz'da hain darbe girişimine karşı duran şehit vatandaşlarımız, şehit askerlerimiz ve şehit polislerimiz Gebze’de saygıyla anılacak.

ŞEHİTLER DUALARLA ANILACAK

Darbe girişimin ardından 248 vatandaşımız şehit oldu, 2196 vatandaşımız ise gazi oldu. Bu önemli gün öncesinde Gebze 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlik programı belli oldu. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler etkinlikler hakkında bilgi verdiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gebze Şehitliği’ni ziyaret ederek kuran tilaveti yapılacak. Türk Bayrağı ile donatılmış gezici bir araçla kahramanlık türküleri Gebze sokaklarında çalınacak. Şehit aileleri ziyaret edilecek. 15 Temmuz sergisi açılacak. Saat 21.00’da ise demokrasi nöbetine Gebzelilerle başlayacağız. 15 Temmuz Gazisi Ahmet Eren ve Mehmet Fatih Bilgin o gece yaşadıklarını Gebzelilere anlatacak. Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacak. Eşref Ziya Terzi konseri ile Gebzeliler müziğe doyacak.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.