19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Orman İşletme Şefliği artık Müdürlük!

Gebze 12.11.2019 - 15:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Orman İşletme Şefliği artık Müdürlük!

Gebze Orman İşletme Şefliği, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın girişimleri sonucunda Müdürlük oldu. İzmit Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Gebze Orman Şefliği, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Gebze Orman İşletme Müdürlüğü’ne dönüştürüldü. İşletme Şefliği iken İzmit Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı olarak hareket eden Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, yapılan yeni düzenleme ile Sakarya Bölge Müdürlüğü’ne bağlanırken, Hereke, Kargalı, Dilovası ve Mollafenari Orman İşletme Şefliği de Gebze Orman İşletme Müdürlüğü’nün sorumluluğuna verildi. AYAR’DAN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR Gebze Orman İşletme Şefliğinin bir süredir müdürlük olması için uğraş veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, sosyal medya hesabından “Gebze Orman işletme Şefliği, Gebze Orman İşletme Müdürlüğü’ne dönüştürülmüştür. Gebze’mize hayırlı olsun” ifadesiyle müjdeli haberi duyurdu. Başkan Ayar, “Gebze’nin Orman İşletme Müdürlüğü onaylanmıştır. Bölgemize ve memleketimize hayırlı olması dileğiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Gebze Orman İşletme Şefliği, AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın girişimleri sonucunda Müdürlük oldu. İzmit Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Gebze Orman Şefliği, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Gebze Orman İşletme Müdürlüğü’ne dönüştürüldü.

İşletme Şefliği iken İzmit Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı olarak hareket eden Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, yapılan yeni düzenleme ile Sakarya Bölge Müdürlüğü’ne bağlanırken, Hereke, Kargalı, Dilovası ve Mollafenari Orman İşletme Şefliği de Gebze Orman İşletme Müdürlüğü’nün sorumluluğuna verildi.

AYAR’DAN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR

Gebze Orman İşletme Şefliğinin bir süredir müdürlük olması için uğraş veren AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, sosyal medya hesabından “Gebze Orman işletme Şefliği, Gebze Orman İşletme Müdürlüğü’ne dönüştürülmüştür. Gebze’mize hayırlı olsun” ifadesiyle müjdeli haberi duyurdu. Başkan Ayar, “Gebze’nin Orman İşletme Müdürlüğü onaylanmıştır. Bölgemize ve memleketimize hayırlı olması dileğiyle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli’ye teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.