19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Ovacık ve Kadıllı köyleri arasına köprü

Gebze 04.10.2015 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze Ovacık ve Kadıllı köyleri arasına köprü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Ovacık ve Kadıllı köyleri arasındaki dere üzerine köprü inşa ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken yol güzergahlarındaki köprüleri de yeniliyor. Gebze Ovacık ve Kadıllı köyleri arasında uzanan yol üzerindeki yer alan köprü, Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yeniden yapılıyor.  15 METRELİK KÖPRÜ Eski dar köprüyü yıkıp, yeni köprünün inşaatına başlayan ekipler, köprüyü iki köy arasındaki Büyükdere üzerine yapıyor. 11 metre genişliğinde olacak köprü 15 metre uzunluğunda projelendirildi. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Ovacık ve Kadıllı köyleri arasındaki dere üzerine köprü inşa ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, köy yollarında bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken yol güzergahlarındaki köprüleri de yeniliyor. Gebze Ovacık ve Kadıllı köyleri arasında uzanan yol üzerindeki yer alan köprü, Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri tarafından yeniden yapılıyor. 

15 METRELİK KÖPRÜ
Eski dar köprüyü yıkıp, yeni köprünün inşaatına başlayan ekipler, köprüyü iki köy arasındaki Büyükdere üzerine yapıyor. 11 metre genişliğinde olacak köprü 15 metre uzunluğunda projelendirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.