19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“GEBZE SAADET SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ YAPIYOR”

Gebze 20.06.2018 - 08:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“GEBZE SAADET SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ YAPIYOR”

Seçim süreci boyunca halkla iç içe olmaya özen gösteren ve meydanda kurulan stantlarda vatandaşa Türkiye’nin son durumuyla ilgili sürekli bilgilendirmede bulunan Saadet Partisi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Özellikle seçim süreci boyunca halkla iç içe olmaya özen gösteren ve meydanda kurulan stantlarda vatandaşa Türkiye’nin son durumuyla ilgili sürekli bilgilendirmede bulunan Saadet Partisi milletvekili adayları ve parti yöneticileri seçime doğru son çalışmalara hız vermeye devam ediyor. SON VİRAJDA EN ETKİLİ ÇALIŞMAYI YAPACAĞIZ Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, 24 Haziran’da Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili genel seçimi öncesi son “Başkanlık DivanI”  toplantısını yaparak çalışmalar hakkında değerlendirme bulundu. Seçim sath-ı mailinde son viraja girerken en önemli ve en etkili çalışmamızı yapacağız” dedi. SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ CUMHURİYET MEYDANINDA Bu çalışmamız Gebze İlçe teşkilatımızın öncülüğünde Milletvekili adaylarımızın yanı sıra teşkilat mensuplarımızın da katılacağı ‘’Sevgi Yürüyüşü’’ yapılacaktır. Sevgi Yürüyüşümüz 21 Haziran Perşembe saat:18.00’de Cumhuriyet meydanında başlayacaktır.  Bu seçim süreci çerçevesinde Perşembe günü yapılacak olan Sevgi Yürüyüşüne tüm Gebzelilerin davetlidir” dedi.
Seçim süreci boyunca halkla iç içe olmaya özen gösteren ve meydanda kurulan stantlarda vatandaşa Türkiye’nin son durumuyla ilgili sürekli bilgilendirmede bulunan Saadet Partisi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Özellikle seçim süreci boyunca halkla iç içe olmaya özen gösteren ve meydanda kurulan stantlarda vatandaşa Türkiye’nin son durumuyla ilgili sürekli bilgilendirmede bulunan Saadet Partisi milletvekili adayları ve parti yöneticileri seçime doğru son çalışmalara hız vermeye devam ediyor.

SON VİRAJDA EN ETKİLİ ÇALIŞMAYI YAPACAĞIZ

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, 24 Haziran’da Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili genel seçimi öncesi son “Başkanlık DivanI”  toplantısını yaparak çalışmalar hakkında değerlendirme bulundu. Seçim sath-ı mailinde son viraja girerken en önemli ve en etkili çalışmamızı yapacağız” dedi.

SEVGİ YÜRÜYÜŞÜ CUMHURİYET MEYDANINDA

Bu çalışmamız Gebze İlçe teşkilatımızın öncülüğünde Milletvekili adaylarımızın yanı sıra teşkilat mensuplarımızın da katılacağı ‘’Sevgi Yürüyüşü’’ yapılacaktır. Sevgi Yürüyüşümüz 21 Haziran Perşembe saat:18.00’de Cumhuriyet meydanında başlayacaktır.  Bu seçim süreci çerçevesinde Perşembe günü yapılacak olan Sevgi Yürüyüşüne tüm Gebzelilerin davetlidir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.