Gebze şehitlerini unutmadı!

Gebze 15.07.2019 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze şehitlerini unutmadı!

Gebze'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar edildi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümü kapsamında ilçemizdeki etkinlikler bu sabah Gebze Merkez Mezarlığı'nda bulunan şehitliğe ziyaretle başladı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, meclis üyeleri, STK temsilcileri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda şehitlerimiz için Kuran'ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. KİRLİ OYUN BOZULDU Edilen duaların ardından Gebze protokolü şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı. Şehitlik ziyaretinin ardından konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Aziz milletimiz son destanını 15 Temmuz’da, asker üniformasının arkasına gizlenen hainlere karşı yazdı. Hainlere karşı sadece ellerinde bayrağı olan aziz milletimizin çok etkili bir silahı daha vardı; iman dolu kalpleri! Milletimiz binlerce yıllık tarihinde defalarca olduğu gibi kutsallarını korumak adına canını vermekten çekinmeyeceğini göstererek, dış güçlerin piyonu olan FETÖ terör örgütünün; milli birlik ve kardeşliğimize kast ettiği kalkışmasını başarısızlığa uğrattı. Tankı, topu, tüfeği ve hain planlarıyla karşısına çıktıkları bu milletin korkacağını sanan hainlere en güzel cevabı yine milletimiz birlik ve beraberliğiyle, vatan aşkıyla kenetlenerek verdi. Yüce milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla ‘tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan’ ülküsünde birleşerek, hainlerin bu kirli oyununu bozdu” dedi.

Gebze'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla Kuran-ı Kerim tilaveti ve dualar edildi. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıldönümü kapsamında ilçemizdeki etkinlikler bu sabah Gebze Merkez Mezarlığı'nda bulunan şehitliğe ziyaretle başladı. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Ramazan Uydaş, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Murat Şeker, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, meclis üyeleri, STK temsilcileri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda şehitlerimiz için Kuran'ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

KİRLİ OYUN BOZULDU

Edilen duaların ardından Gebze protokolü şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı. Şehitlik ziyaretinin ardından konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Aziz milletimiz son destanını 15 Temmuz’da, asker üniformasının arkasına gizlenen hainlere karşı yazdı. Hainlere karşı sadece ellerinde bayrağı olan aziz milletimizin çok etkili bir silahı daha vardı; iman dolu kalpleri! Milletimiz binlerce yıllık tarihinde defalarca olduğu gibi kutsallarını korumak adına canını vermekten çekinmeyeceğini göstererek, dış güçlerin piyonu olan FETÖ terör örgütünün; milli birlik ve kardeşliğimize kast ettiği kalkışmasını başarısızlığa uğrattı. Tankı, topu, tüfeği ve hain planlarıyla karşısına çıktıkları bu milletin korkacağını sanan hainlere en güzel cevabı yine milletimiz birlik ve beraberliğiyle, vatan aşkıyla kenetlenerek verdi. Yüce milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla ‘tek bayrak, tek devlet, tek millet, tek vatan’ ülküsünde birleşerek, hainlerin bu kirli oyununu bozdu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.