GEBZE SENİ İSTEMİYOR GÖKHAN YAVAŞER

Spor 08.07.2015 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE SENİ İSTEMİYOR GÖKHAN YAVAŞER

Gebze İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak’ın yerine Düzce’den Gökhan Yavaşer isimli şahsın göreve atanması Gebzeliler’i ayağa kaldırdı.

Gebze’de gerçekleştirdiği projelerle ilçeye spor anlamında müthiş bir ivme kazandıran, vizyonlu çalışmasıyla bir çok ilçe spor müdürüne örnek olan, Mücahit Sak’ın görevden alınarak yerine bir başka ismin atanması şok etkisi yarattı. Alınan bu kararın ardından ayağa kalkan Gebzeliler, başta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık olmak üzere, kaymakam, belediye başkanı ve kent büyüklerinin devreye girmesini bekliyor. Mücahit Sak için gerekirse büyük bir yürüyüş düznlemeyi düşünen Gebzeliler, alınan bu tarihi karardan dönülmesi için gerekli olan her eylemi gerçekleştirmeye hazırlar. ‘GÖKHAN YAVAŞER’İ İSTEMİYORUZ’ Düzce’den Gebze’ye yeni atanan Gökhan Yavaşer’in bugün görevine başladığı öğrenilirken, sadece Gebzeliler değil, bölgemizin önde gelen siyasi,spor, iş ve ticaret adamları da bu duruma tepki gösterdi. ‘’Gökhan Yavaşer’i istemiyoruz’’ sloganıyla harekete geçen Gebzeliler, önemli merci ve şahıslara mesaj gönderdiler.
Gebze İlçe Spor Müdürü Mücahit Sak’ın yerine Düzce’den Gökhan Yavaşer isimli şahsın göreve atanması Gebzeliler’i ayağa kaldırdı.

Gebze’de gerçekleştirdiği projelerle ilçeye spor anlamında müthiş bir ivme kazandıran, vizyonlu çalışmasıyla bir çok ilçe spor müdürüne örnek olan, Mücahit Sak’ın görevden alınarak yerine bir başka ismin atanması şok etkisi yarattı. Alınan bu kararın ardından ayağa kalkan Gebzeliler, başta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık olmak üzere, kaymakam, belediye başkanı ve kent büyüklerinin devreye girmesini bekliyor. Mücahit Sak için gerekirse büyük bir yürüyüş düznlemeyi düşünen Gebzeliler, alınan bu tarihi karardan dönülmesi için gerekli olan her eylemi gerçekleştirmeye hazırlar.

‘GÖKHAN YAVAŞER’İ İSTEMİYORUZ’

Düzce’den Gebze’ye yeni atanan Gökhan Yavaşer’in bugün görevine başladığı öğrenilirken, sadece Gebzeliler değil, bölgemizin önde gelen siyasi,spor, iş ve ticaret adamları da bu duruma tepki gösterdi. ‘’Gökhan Yavaşer’i istemiyoruz’’ sloganıyla harekete geçen Gebzeliler, önemli merci ve şahıslara mesaj gönderdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.