GEBZE SGK ANKARA SALDIRISINI KINADI!

Gebze 21.02.2016 - 11:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE SGK ANKARA SALDIRISINI KINADI!

Gebze Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü idari yönetimi ve çalışanları Ankara'da meydana gelen terörist saldırıyı kınadı. SGK Gebze Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik'in de bulunduğu anma törenide Türk bayrağı açıldı, saygı duruşu yapılıp istiklal marşı okundu.  Daha sonra yapılan açıklamada, "Gebze Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü olarak tüm personelimiz ile terör olaylarını kanıyoruz. Dost ve düşman herkesin bilmesini isteriz ki hepimiz bu vatanın neferleriyiz. Hepimiz birer Mehmetçiğiz. Bağımsızlığımıza ve toprak bütünlüğümüze kast eden hainler tarihte nasıl bir cevap almışsa bundan sonra da gerekli cevabı alacaklardır. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz".   

Gebze Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü idari yönetimi ve çalışanları Ankara'da meydana gelen terörist saldırıyı kınadı.

SGK Gebze Müdürü Hasan Hüseyin Şenlik'in de bulunduğu anma törenide Türk bayrağı açıldı, saygı duruşu yapılıp istiklal marşı okundu.  Daha sonra yapılan açıklamada, "Gebze Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü olarak tüm personelimiz ile terör olaylarını kanıyoruz. Dost ve düşman herkesin bilmesini isteriz ki hepimiz bu vatanın neferleriyiz. Hepimiz birer Mehmetçiğiz. Bağımsızlığımıza ve toprak bütünlüğümüze kast eden hainler tarihte nasıl bir cevap almışsa bundan sonra da gerekli cevabı alacaklardır. Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz". 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.