19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Gebze trafiği rahatlayacak!”

Gebze 19.07.2019 - 17:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Gebze trafiği rahatlayacak!”

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Genel Sekreterliğim döneminde Gebze bölgesinin trafik problemi ile ilgili bir çalışma yapmıştım. Bu çalışmayı hayata geçirip Gebze trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağız” dedi.

GESİDER yöneticileri Rasim Küçükgüzel, Mustafa Kurşun, Hakan Koç, Cengiz Karakol, Sefa Öztürk ve Yunus Kahraman'ın da hazır bulunduğu ziyarette, dernek yöneticilerinin Eski Çarşı ile ilgili hazırladığı proje dosyasını inceleyen Büyükakın, “Bu çalışmayı Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile birlikte hem sizler hem de bizler inceleyelim. Büyükşehir Belediyesi olarak üstümüze düşen bir vazife olur ise gerekeni yapacağız. Genel Sekreterliğim döneminde Gebze bölgesinin trafik problemi ile ilgili bir çalışma yapmıştım. İlgili arkadaşlarımıza talimatlarımızı verdik. Bu çalışmayı hayata geçirip Gebze trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağız. METRO ÇALIŞMASINDA TÜM YOĞUNLUK MEYDAN'A VERİLDİ Metro çalışmalarını yakından takip ediyorum. Geçtiğimiz günlerde de çalışma sahasına giderek incelemelerde bulunmuştuk. Metro çalışmalarımızın bir ayağı olan Gebze Meydanı’ndaki esnaflarımızın taleplerini yerinde gördük ve gerekli talimatları verdik. Meydandaki çalışmaları bitirmek tek arzumuz. Bu vesileyle çevre esnafımızın da karşılaştığı sıkıntıları ortadan kaldıracağız" ifadelerini kullandı. Birliktelik karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Genel Sekreterliğim döneminde Gebze bölgesinin trafik problemi ile ilgili bir çalışma yapmıştım. Bu çalışmayı hayata geçirip Gebze trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağız” dedi.

GESİDER yöneticileri Rasim Küçükgüzel, Mustafa Kurşun, Hakan Koç, Cengiz Karakol, Sefa Öztürk ve Yunus Kahraman'ın da hazır bulunduğu ziyarette, dernek yöneticilerinin Eski Çarşı ile ilgili hazırladığı proje dosyasını inceleyen Büyükakın, “Bu çalışmayı Gebze Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz ile birlikte hem sizler hem de bizler inceleyelim. Büyükşehir Belediyesi olarak üstümüze düşen bir vazife olur ise gerekeni yapacağız. Genel Sekreterliğim döneminde Gebze bölgesinin trafik problemi ile ilgili bir çalışma yapmıştım. İlgili arkadaşlarımıza talimatlarımızı verdik. Bu çalışmayı hayata geçirip Gebze trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağız.

METRO ÇALIŞMASINDA TÜM YOĞUNLUK MEYDAN'A VERİLDİ

Metro çalışmalarını yakından takip ediyorum. Geçtiğimiz günlerde de çalışma sahasına giderek incelemelerde bulunmuştuk. Metro çalışmalarımızın bir ayağı olan Gebze Meydanı’ndaki esnaflarımızın taleplerini yerinde gördük ve gerekli talimatları verdik. Meydandaki çalışmaları bitirmek tek arzumuz. Bu vesileyle çevre esnafımızın da karşılaştığı sıkıntıları ortadan kaldıracağız" ifadelerini kullandı. Birliktelik karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.