GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebze TÜMSİAD üyeleriyle buluştu!

Gebze 06.10.2019 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze TÜMSİAD üyeleriyle buluştu!

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi üyeleriyle tanışma ve karşılıklı iş imkânlarını değerlendirme amacıyla Darıca Teras Cafe’de bir araya gelerek yapılan programa KOSGEB Müdürü Hakan Demirci’de katıldı. TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, seminer, eğitim, çalıştay ve kahvaltı gibi çeşitli programlarla TÜMSİAD üyelerinin birbirleriyle tanışmalarını, işletmelerin iş ve işleyiş sistemlerinin geliştirilmesini ve büyük işletme yapısını kazanmalarını destekleyerek, ülkemiz sanayisinin ekonomik büyüklük yapısına katkıda bulunmalarını sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Korkmaz, TÜMSİAD Gebze Şubesi olarak MARKA Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’na teknik destek kapsamında yaptıkları “Üyelerimizin rekabet gücünü artırıyoruz” başlıklı projelerinin kabul edildiğini ve proje dahilinde üyeleri için Finans, Satış, Stratejik Pazarlama, Dijital Pazarlama ile E-Ticaret ve Kurumsal İnovasyon Yönetimi olarak 5 temel eğitime önümüzdeki günlerde başlayacaklarını anlattı. Bu eğitimlerle üyelerinin yurt içi ve yurt dışı piyasalardaki donanımlarını çağın şartlarına uygun olarak artırmayı hedeflediklerini ve bu yüzden bu tür eğitimleri çok kıymetli bulduklarını belirtti. DESTEĞİMİZ SÜRECEK KOSGEB Müdürü Hakan Demirci, TÜMSİAD üyeleriyle bir arada olmaktan duyduklarını memnuniyeti ifade etti. Demirci, KOSGEB olarak işletmelere yaptıkları destekler kapsamında Online girişimcilik eğitimleri, AR-GE teknolojik üretim ve yerlileştirme destekleri, İşletme geliştirme ve büyüme destekleri, KOBİ finansman destekleri gibi çeşitli destek kalemlerinin yer aldığını, bu destek kalemlerine ihtiyaç duyan TÜMSİAD üyelerinin de kendilerine başvurmalarını ve önceden belirlenmiş kriterleri sağlayan işletmelere destek sağlayabileceklerini söyledi. TÜMSİAD üyelerinin yoğun katılım gösterdiği programda yeni üye olan Mustafa Gündoğdu(Gündoğdu Nakliyat) ve Mahmut Bulut (Matis Grup)’a üyelik rozetleri takdim edildi.

Tüm Sanayici Ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Gebze Şubesi üyeleriyle tanışma ve karşılıklı iş imkânlarını değerlendirme amacıyla Darıca Teras Cafe’de bir araya gelerek yapılan programa KOSGEB Müdürü Hakan Demirci’de katıldı.

TÜMSİAD Gebze Şube Başkanı Ensar Korkmaz, seminer, eğitim, çalıştay ve kahvaltı gibi çeşitli programlarla TÜMSİAD üyelerinin birbirleriyle tanışmalarını, işletmelerin iş ve işleyiş sistemlerinin geliştirilmesini ve büyük işletme yapısını kazanmalarını destekleyerek, ülkemiz sanayisinin ekonomik büyüklük yapısına katkıda bulunmalarını sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Korkmaz, TÜMSİAD Gebze Şubesi olarak MARKA Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’na teknik destek kapsamında yaptıkları “Üyelerimizin rekabet gücünü artırıyoruz” başlıklı projelerinin kabul edildiğini ve proje dahilinde üyeleri için Finans, Satış, Stratejik Pazarlama, Dijital Pazarlama ile E-Ticaret ve Kurumsal İnovasyon Yönetimi olarak 5 temel eğitime önümüzdeki günlerde başlayacaklarını anlattı. Bu eğitimlerle üyelerinin yurt içi ve yurt dışı piyasalardaki donanımlarını çağın şartlarına uygun olarak artırmayı hedeflediklerini ve bu yüzden bu tür eğitimleri çok kıymetli bulduklarını belirtti.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

KOSGEB Müdürü Hakan Demirci, TÜMSİAD üyeleriyle bir arada olmaktan duyduklarını memnuniyeti ifade etti. Demirci, KOSGEB olarak işletmelere yaptıkları destekler kapsamında Online girişimcilik eğitimleri, AR-GE teknolojik üretim ve yerlileştirme destekleri, İşletme geliştirme ve büyüme destekleri, KOBİ finansman destekleri gibi çeşitli destek kalemlerinin yer aldığını, bu destek kalemlerine ihtiyaç duyan TÜMSİAD üyelerinin de kendilerine başvurmalarını ve önceden belirlenmiş kriterleri sağlayan işletmelere destek sağlayabileceklerini söyledi. TÜMSİAD üyelerinin yoğun katılım gösterdiği programda yeni üye olan Mustafa Gündoğdu(Gündoğdu Nakliyat) ve Mahmut Bulut (Matis Grup)’a üyelik rozetleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.