Gebze Türkiye ortalaması üzerinde!

Gebze 23.07.2019 - 09:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Türkiye ortalaması üzerinde!

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan liselere yerleştirmeleri ve üniversite tercihleri hakkında gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Doğan, “Liseye ve üniversiteye geçiş sınavlarında Gebze geçen seneden de daha başarılı bir şekilde Türkiye ortalaması üzerinde” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki birinci yerleştirme sonuçları açıklandı. Aynı zamanda ÖSYM de bugün Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS) tercihlerini almaya başlayacak. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan LGS ve YKS hakkında gazetemize değerlendirmede bulundu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda Gebze’nin Türkiye ortalamasının üstünde olduğunu belirten Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “YKS’de geçen seneye göre Gebze’de başarı artışımız var. Gebze başarı olarak Türkiye ortalamasının üzerinde ve 8 YKS birincimiz var” diye konuştu. TERCİH BÜROLARI AKTİF Gebze’deki başarı artışının çok çalışmalarının karşılığı olduğunu söyleyen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Bizler öğrencilerimizin geleceği için mesai saati gözetmeksizin her zaman yanlarında olduk. Başarı analizlerimiz ile her zaman daha iyisini istedik. Ciddi bir gayret sarf ederek bütün sene boyunca çok çalıştık. Emeklerimizin karşılığını başarı ile aldık. Öğrencilerimizin başarıları bizleri çok mutlu etti. Geçen sene olduğu gibi bu sene de üniversite tercih bürolarımız var. Uzman rehberlik öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizin istedikleri meslekte doğru yönlendirilmesi için velilerimizi ve öğrencilerimizi okullarımızdaki tercih bürolarına bekliyoruz” dedi. BİZE BAŞVURUN Milli Eğitim Bakanlığınca Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki birinci yerleştirme sonuçları da “meb.gov.tr” internet adresinden açıklandı. Liseye geçişler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Müdür Doğan, “1. Yerleştirmeler gerçekleşti. Liseye geçiş sınavında da yaptığımız değerlendirmelerimize göre geçen senenin üzerinde bir başarı grafiğimiz var. Öğrenci ve velilerimizin ne sıkıntıları varsa bize başvurabilirler, biz her türlü kolaylığı sağlayacağız. Onlar için çalışıyoruz. Danışmanlık hizmetimiz yerleşme takvimi bitene kadar devam edecek. Lise tercihlerinde yerleşen öğrencilerimizi de tebrik ediyor, başarılarının devamın diliyorum” diye belirtti. HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan liselere yerleştirmeleri ve üniversite tercihleri hakkında gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Doğan, “Liseye ve üniversiteye geçiş sınavlarında Gebze geçen seneden de daha başarılı bir şekilde Türkiye ortalaması üzerinde” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığınca, Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki birinci yerleştirme sonuçları açıklandı. Aynı zamanda ÖSYM de bugün Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2019-YKS) tercihlerini almaya başlayacak. Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan LGS ve YKS hakkında gazetemize değerlendirmede bulundu. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda Gebze’nin Türkiye ortalamasının üstünde olduğunu belirten Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “YKS’de geçen seneye göre Gebze’de başarı artışımız var. Gebze başarı olarak Türkiye ortalamasının üzerinde ve 8 YKS birincimiz var” diye konuştu.

TERCİH BÜROLARI AKTİF

Gebze’deki başarı artışının çok çalışmalarının karşılığı olduğunu söyleyen Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Bizler öğrencilerimizin geleceği için mesai saati gözetmeksizin her zaman yanlarında olduk. Başarı analizlerimiz ile her zaman daha iyisini istedik. Ciddi bir gayret sarf ederek bütün sene boyunca çok çalıştık. Emeklerimizin karşılığını başarı ile aldık. Öğrencilerimizin başarıları bizleri çok mutlu etti. Geçen sene olduğu gibi bu sene de üniversite tercih bürolarımız var. Uzman rehberlik öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizin istedikleri meslekte doğru yönlendirilmesi için velilerimizi ve öğrencilerimizi okullarımızdaki tercih bürolarına bekliyoruz” dedi.

BİZE BAŞVURUN

Milli Eğitim Bakanlığınca Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki birinci yerleştirme sonuçları da “meb.gov.tr” internet adresinden açıklandı. Liseye geçişler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Müdür Doğan, “1. Yerleştirmeler gerçekleşti. Liseye geçiş sınavında da yaptığımız değerlendirmelerimize göre geçen senenin üzerinde bir başarı grafiğimiz var. Öğrenci ve velilerimizin ne sıkıntıları varsa bize başvurabilirler, biz her türlü kolaylığı sağlayacağız. Onlar için çalışıyoruz. Danışmanlık hizmetimiz yerleşme takvimi bitene kadar devam edecek. Lise tercihlerinde yerleşen öğrencilerimizi de tebrik ediyor, başarılarının devamın diliyorum” diye belirtti.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.