Gebze ve Çayırova’ya gün boyu su yok!

Gebze 21.08.2019 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze ve Çayırova’ya gün boyu su yok!

İSU Kocaeli Gebze ve Çayırova’da arıza nedeni ile bugün 09.00 ile 19.00 saatleri arasında su kesintisi yapacağını duyurdu. İSU’dan yapılan açıklamada, “Gebze ve Çayırova İlçelerini besleyen 1200 mm çapındaki içmesuyu ana isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle 21 Ağustos Çarşamba günü (bugün) 09:00 ile 19:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır. Su kesintisinden; Gebze İlçesi; - Adem Yavuz, Cumhuriyet, Mimar Sinan, Yavuzselim, Ulus ve Hürriyet mahallelerin üst kotları - Hacı Halil, Yenikent, Gaziler, Mustafapaşa, Köşklüçeşme, Osman Yılmaz, İnönü, Güzeller, Kirazpınar, Arap Çeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, Muallim ve Tavşanlı mahallelerinin tamamı - Mevlana ile İstasyon mahallesinin bir kısmı Çayırova İlçesi - İnönü ve Emek mahallesinin tamamı etkilenecektir. Yapılacak olan su kesintisine karşı abonelerin gerekli önlemleri almaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

İSU Kocaeli Gebze ve Çayırova’da arıza nedeni ile bugün 09.00 ile 19.00 saatleri arasında su kesintisi yapacağını duyurdu. İSU’dan yapılan açıklamada, “Gebze ve Çayırova İlçelerini besleyen 1200 mm çapındaki içmesuyu ana isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle 21 Ağustos Çarşamba günü (bugün) 09:00 ile 19:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.

Su kesintisinden;

Gebze İlçesi;

- Adem Yavuz, Cumhuriyet, Mimar Sinan, Yavuzselim, Ulus ve Hürriyet mahallelerin üst kotları

- Hacı Halil, Yenikent, Gaziler, Mustafapaşa, Köşklüçeşme, Osman Yılmaz, İnönü, Güzeller, Kirazpınar, Arap Çeşme, Sultan Orhan, Tatlıkuyu, Barış, Muallim ve Tavşanlı mahallelerinin tamamı

- Mevlana ile İstasyon mahallesinin bir kısmı

Çayırova İlçesi

- İnönü ve Emek mahallesinin tamamı etkilenecektir.

Yapılacak olan su kesintisine karşı abonelerin gerekli önlemleri almaları gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.