Gebze ve Darıca Merkezli Uyuşturucu Operasyonunda 15 Gözaltı

Gebze 10.04.2017 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze ve Darıca Merkezli Uyuşturucu Operasyonunda 15 Gözaltı

Gebze ve Darıca merkezli gerçekleştirilen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre,  Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Mürdülüğü ve Narko Tim ekiplerinin katılımı ile uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik eş zamanlı yapılan operasyonlar kapsamında, D.G, S.D ve H.D isimli 3 şahıs yüklü miktarda uyuşturucu ile yakalandı. 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi. 7 Nisan tarihinde  Gebze Merkezli,  Darıca,  İstanbul'un  Kartal ve  Beykoz ilçeleri ve  Gaziantep olmak üzere yapılan operasyonlarda şüpheli B.E, O.A E.M A.E .E.K A.K M.A Y.K. İ.K N.A F.A U.Ç olmak üzere 12 şüpheli şahıs yakayı ele verdi. Yapılan operasyonlar neticesinde 5 bin 820 gr. sentetik uyuşturucu, bin 706 adet uyuşturucu hap, bin 027 gram esrar madde ele geçirildi.   Kaynak:Sondakika.com
Gebze ve Darıca merkezli gerçekleştirilen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre,  Gebze Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Mürdülüğü ve Narko Tim ekiplerinin katılımı ile uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik eş zamanlı yapılan operasyonlar kapsamında, D.G, S.D ve H.D isimli 3 şahıs yüklü miktarda uyuşturucu ile yakalandı. 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

7 Nisan tarihinde  Gebze Merkezli,  Darıca,  İstanbul'un  Kartal ve  Beykoz ilçeleri ve  Gaziantep olmak üzere yapılan operasyonlarda şüpheli B.E, O.A E.M A.E .E.K A.K M.A Y.K. İ.K N.A F.A U.Ç olmak üzere 12 şüpheli şahıs yakayı ele verdi. Yapılan operasyonlar neticesinde 5 bin 820 gr. sentetik uyuşturucu, bin 706 adet uyuşturucu hap, bin 027 gram esrar madde ele geçirildi.

 

Kaynak:Sondakika.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.