Gebze’ye 280 araçlı otopark

Gebze 01.12.2020 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze’ye 280 araçlı otopark

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Fatih Tren İstasyonu’nun yakınında, vatandaşların kullanımına yönelik 280 araç kapasiteli otopark yapılmaya başlandığını duyurdu. Gebze Belediyesi, vatandaşların ulaşımını rahatlatacak çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 2019 yılı Mart ayında açılan Gebze – Halkalı Marmaray hattı üzerindeki Gebze Fatih ve Çayırova tren istasyonlarına vatandaşların D-100 yan yollarından ve diğer noktalardan rahat bir şekilde ulaşabilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak yapılan bağlantı yolları inşa edildi. Yapılan bağlantı yolları çalışması sonrasında, Gebze Fatih Tren İstasyonuna gelen vatandaşların, araçlarını park edebileceği 280 araçlık otopark yapımı için kollar sıvandı. ARAÇLAR YOL KENARINA ÇEKİLMEYECEK Projenin mümkün olan en kısa sürede tamamlanacağını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Cumhuriyet Mahallemizde bulunan Fatih Tren İstasyonu’nun(Marmaray) yakınında, vatandaşlarımızın kullanımına yönelik 280 araç kapasiteli otopark yapıyoruz. İnşallah, proje tamamlandığında vatandaşlarımız araçlarını yol kenarına çekme zorundalığından kurtulacak” dedi.  

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Fatih Tren İstasyonu’nun yakınında, vatandaşların kullanımına yönelik 280 araç kapasiteli otopark yapılmaya başlandığını duyurdu.

Gebze Belediyesi, vatandaşların ulaşımını rahatlatacak çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda 2019 yılı Mart ayında açılan Gebze – Halkalı Marmaray hattı üzerindeki Gebze Fatih ve Çayırova tren istasyonlarına vatandaşların D-100 yan yollarından ve diğer noktalardan rahat bir şekilde ulaşabilmesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile ortak yapılan bağlantı yolları inşa edildi. Yapılan bağlantı yolları çalışması sonrasında, Gebze Fatih Tren İstasyonuna gelen vatandaşların, araçlarını park edebileceği 280 araçlık otopark yapımı için kollar sıvandı.

ARAÇLAR YOL KENARINA ÇEKİLMEYECEK

Projenin mümkün olan en kısa sürede tamamlanacağını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Cumhuriyet Mahallemizde bulunan Fatih Tren İstasyonu’nun(Marmaray) yakınında, vatandaşlarımızın kullanımına yönelik 280 araç kapasiteli otopark yapıyoruz. İnşallah, proje tamamlandığında vatandaşlarımız araçlarını yol kenarına çekme zorundalığından kurtulacak” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.