19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze'ye 7 bin metre oto korkuluk

Gebze 22.08.2016 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebze'ye 7 bin metre oto korkuluk

Gebze'de 2016 yılında yollara 23 bin metre oto korkuluk yapılacak

  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelinde sürücülerin güvenliği için 2016 yılında 23 bin metre oto korkuluk yapımı gerçekleştirecek. Çalışmalar işlevini yitirmiş ve yeni yapılan yollara uygulanıyor.   ULAŞIM GÜVENLİĞİ İÇİN Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kocaeli genelinde trafikte önem arz eden oto korkuluklar için çalışmalarını devam ediyor. Hem yaya hem de araç güvenliğini sağlayan çalışmalar, kentin ihtiyaç duyulduğu noktalarında hayata geçiriliyor. Bu kapsamda İzmit ilçesinde Adalet Köprüsü, Ömer Türkçakal Bulvarı’nda oto korkuluk çalışmaları tamamlandı.   KENT GENELİNDE Karamürsel Oluklu yolu, Aytepe Gençlik Kampı yolu, İlk Adım Köprüsü ve bağlantı yolları, Karamürsel Osmaniye – Sünni baba yolu ve Gebze’nin muhtelif yerlerinde 7 bin metre oto korkuluk imalatı yapıldı. Öte yandan Outlet Center Köprülü Kavşağındaki çalışmalar önümüzdeki günlerde yapılacak.  
Gebze'de 2016 yılında yollara 23 bin metre oto korkuluk yapılacak

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli genelinde sürücülerin güvenliği için 2016 yılında 23 bin metre oto korkuluk yapımı gerçekleştirecek. Çalışmalar işlevini yitirmiş ve yeni yapılan yollara uygulanıyor.

 

ULAŞIM GÜVENLİĞİ İÇİN

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Kocaeli genelinde trafikte önem arz eden oto korkuluklar için çalışmalarını devam ediyor. Hem yaya hem de araç güvenliğini sağlayan çalışmalar, kentin ihtiyaç duyulduğu noktalarında hayata geçiriliyor. Bu kapsamda İzmit ilçesinde Adalet Köprüsü, Ömer Türkçakal Bulvarı’nda oto korkuluk çalışmaları tamamlandı.

 

KENT GENELİNDE

Karamürsel Oluklu yolu, Aytepe Gençlik Kampı yolu, İlk Adım Köprüsü ve bağlantı yolları, Karamürsel Osmaniye – Sünni baba yolu ve Gebze’nin muhtelif yerlerinde 7 bin metre oto korkuluk imalatı yapıldı. Öte yandan Outlet Center Köprülü Kavşağındaki çalışmalar önümüzdeki günlerde yapılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.