Gebze'ye Hünkar geliyor

Gebze 21.06.2017 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze'ye Hünkar geliyor

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze’de bir ilk olacak olan Gebze İhtisas Vergi Dairesi’nin 1 Temmuz itibariyle hizmete gireceğini açıkladı. Çiler yeni bir vergi dairesi olan “HÜNKAR”ın da Gebze’de dördüncü vergi dairesi olarak hizmete gireceğinin altını çizdi.

Gebze Ticaret Odası Haziran Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. GTO Meclis Salonunda gerçekleşen meclis toplantısı öncesi Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı. Çiler yaptığı konuşmada, “Kocaeli Vergi Dairesi başkanı ve arkadaşlarının bugün bizleri yalnız bırakmayarak katılım gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Bugün bütün duaların kabul olduğu, bereket kapılarının açık olduğu bir gece yaşayacağız. Tüm duaların kabulünü dilerken tüm İslam coğrafyası ve tüm dünyaya barış ve huzurun gelmesini diliyorum. 4 TANE VERGİ DAİRESİ OLACAK Bugün toplanmamızın bir sebebi var. Gebze için 2017 yılını Büyükşehirli il olma yönünde hedef belirledik. 72 ilden toplanan vergiden daha fazla vergi veriyoruz. Ne kadar çok vergi toplanırsa ona göre yatırım yapılıyor. Gebze İhtisas Vergi Dairesi’nin Gebze’ye gelmesi adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İhtisas Vergi Dairesi ile birlikte hızlı bir taahhütler tahsis edilecek. Bulunduğumuz bölgede 4 tane resmi dairesi var. Uluçınar, İlyasbey, Gebze İhtisas Vergi Dairesi ve Hünkâr Vergi Dairesi. Hünkâr Vergi Dairesi’nin faaliyet geçmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 100 ODA ÜYESİ İLK 500’DE Gebze İhtisas Vergi Dairesi 1 Temmuz itibariyle hizmete gireceğini açıkladı. İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl belirlediği ilk 500 firmada GTO’nun 100 firmasının olması bizleri çok mutlu oldu. Dilovası’ndaki halk eğitimi merkezinin temelini bayramdan sonra atacağız. Sanayi sitelerinde gaz sıkıntısı vardı. Büyükşehir belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum. Gaz verme çalışması başladı. Çayırova’ya bir Kızılay binası için gerekli çalışmalara başladık. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahipleri ile iftarımızı açtık. GTO’nun bayramlaşması saat 12.00’da odamızda olacak.” diye konuştu. BAŞVURULAR 30 HAZİRAN’DA BİTİYOR GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in konuşmasından sonra Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, “Bugün burada olmaktan sizlerle olmaktan mutluyum. Geçtiğimiz günlerde 2020 sayılı kanun hakkında bilgi vermek. Bu yasa ile yeni borçları da bu yasaya dâhil ettik. Yasamızın başvuruları 30 Haziran’da bitecek. 31 Temmuz’da da ödemeler başlayacak.   Gebze İhtisas Vergi Dairesi 1 Temmuz 2017 günü cumartesi günü fiilen hayata geçmiş olacağız. Gebze İhtisas Vergi Dairesi maliye binamızın en alt katında hizmet verecek.” dedi. 
Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebze’de bir ilk olacak olan Gebze İhtisas Vergi Dairesi’nin 1 Temmuz itibariyle hizmete gireceğini açıkladı. Çiler yeni bir vergi dairesi olan “HÜNKAR”ın da Gebze’de dördüncü vergi dairesi olarak hizmete gireceğinin altını çizdi.

Gebze Ticaret Odası Haziran Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. GTO Meclis Salonunda gerçekleşen meclis toplantısı öncesi Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bir konuşma yaptı. Çiler yaptığı konuşmada, “Kocaeli Vergi Dairesi başkanı ve arkadaşlarının bugün bizleri yalnız bırakmayarak katılım gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Bugün bütün duaların kabul olduğu, bereket kapılarının açık olduğu bir gece yaşayacağız. Tüm duaların kabulünü dilerken tüm İslam coğrafyası ve tüm dünyaya barış ve huzurun gelmesini diliyorum.

4 TANE VERGİ DAİRESİ OLACAK

Bugün toplanmamızın bir sebebi var. Gebze için 2017 yılını Büyükşehirli il olma yönünde hedef belirledik. 72 ilden toplanan vergiden daha fazla vergi veriyoruz. Ne kadar çok vergi toplanırsa ona göre yatırım yapılıyor. Gebze İhtisas Vergi Dairesi’nin Gebze’ye gelmesi adına emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İhtisas Vergi Dairesi ile birlikte hızlı bir taahhütler tahsis edilecek. Bulunduğumuz bölgede 4 tane resmi dairesi var. Uluçınar, İlyasbey, Gebze İhtisas Vergi Dairesi ve Hünkâr Vergi Dairesi. Hünkâr Vergi Dairesi’nin faaliyet geçmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

100 ODA ÜYESİ İLK 500’DE

Gebze İhtisas Vergi Dairesi 1 Temmuz itibariyle hizmete gireceğini açıkladı. İstanbul Sanayi Odası’nın her yıl belirlediği ilk 500 firmada GTO’nun 100 firmasının olması bizleri çok mutlu oldu. Dilovası’ndaki halk eğitimi merkezinin temelini bayramdan sonra atacağız. Sanayi sitelerinde gaz sıkıntısı vardı. Büyükşehir belediye başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyorum. Gaz verme çalışması başladı. Çayırova’ya bir Kızılay binası için gerekli çalışmalara başladık. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahipleri ile iftarımızı açtık. GTO’nun bayramlaşması saat 12.00’da odamızda olacak.” diye konuştu.

BAŞVURULAR 30 HAZİRAN’DA BİTİYOR

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in konuşmasından sonra Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim Temiz, “Bugün burada olmaktan sizlerle olmaktan mutluyum. Geçtiğimiz günlerde 2020 sayılı kanun hakkında bilgi vermek. Bu yasa ile yeni borçları da bu yasaya dâhil ettik. Yasamızın başvuruları 30 Haziran’da bitecek. 31 Temmuz’da da ödemeler başlayacak.   Gebze İhtisas Vergi Dairesi 1 Temmuz 2017 günü cumartesi günü fiilen hayata geçmiş olacağız. Gebze İhtisas Vergi Dairesi maliye binamızın en alt katında hizmet verecek.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.