Gebze’ye İstanbul’dan konuk

Siyaset 20.05.2020 - 11:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’ye İstanbul’dan konuk

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısını bu hafta da online olarak gerçekleştirdi. Toplantıya İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi katıldı. Terzi toplantıda gündemi değerlendirdi. İl başkanı Terzi toplantıda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Daha yeni sınav tarihleri değiştirilen gençlere hayatlarının en büyük darbesi yapılıyor iken sesi çıkmayan ana muhalefet kalkmış darbe çığırtkanlığı yapıyor. Yandaş yazarçizer ve TV programcılarında onları tehdit ediyor bu nasıl bir horoz dövüşü anlamış değiliz.   Bu acizlere tavsiyemiz; başta kendi taraftarları olmak üzere milleti kandırmayı bıraksınlar da Dr. Fatih Erbakan'ı izleyip doğru siyasetle iktidar nasıl değiştirilir onu öğrensinler.” MAHALLE TEŞKİLATLARIMIZA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR Hüseyin Terzi’nin ardından söz alan Engin Kılıç, “Biz siyasette rövanş anlayışı gütmüyoruz. Artık mahalle teşkilatlarımız olmazsa olmazlarımız arasındadır. Arkasından sandık müşahitlerimiz için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Kurmak istedikleri tek tip insan sistemine ve düzenine ancak ve ancak Milli Görüş ile çok çalışarak boza biliriz. Bizler sömürüden uzak adil bir dünyanın kurulması için çalışmazsak emperyalist güçler istedikleri yenidünya düzenini bağıra bağıra bize enjekte ederler. Onun için tüm ilçe yönetimi, gençlik yönetimi, hanım kolları ve mahalle teşkilatlarımıza çok iş düşüyor hep birlikte halkımıza doğru siyaset ve doğru söylemlerle bunları anlatmalıyız” dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Teşkilatı haftalık yönetim kurulu toplantısını bu hafta da online olarak gerçekleştirdi.

Toplantıya İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi katıldı. Terzi toplantıda gündemi değerlendirdi. İl başkanı Terzi toplantıda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Daha yeni sınav tarihleri değiştirilen gençlere hayatlarının en büyük darbesi yapılıyor iken sesi çıkmayan ana muhalefet kalkmış darbe çığırtkanlığı yapıyor. Yandaş yazarçizer ve TV programcılarında onları tehdit ediyor bu nasıl bir horoz dövüşü anlamış değiliz.   Bu acizlere tavsiyemiz; başta kendi taraftarları olmak üzere milleti kandırmayı bıraksınlar da Dr. Fatih Erbakan'ı izleyip doğru siyasetle iktidar nasıl değiştirilir onu öğrensinler.”

MAHALLE TEŞKİLATLARIMIZA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR

Hüseyin Terzi’nin ardından söz alan Engin Kılıç, “Biz siyasette rövanş anlayışı gütmüyoruz. Artık mahalle teşkilatlarımız olmazsa olmazlarımız arasındadır. Arkasından sandık müşahitlerimiz için çalışmalarımızı hızlandıracağız. Kurmak istedikleri tek tip insan sistemine ve düzenine ancak ve ancak Milli Görüş ile çok çalışarak boza biliriz. Bizler sömürüden uzak adil bir dünyanın kurulması için çalışmazsak emperyalist güçler istedikleri yenidünya düzenini bağıra bağıra bize enjekte ederler. Onun için tüm ilçe yönetimi, gençlik yönetimi, hanım kolları ve mahalle teşkilatlarımıza çok iş düşüyor hep birlikte halkımıza doğru siyaset ve doğru söylemlerle bunları anlatmalıyız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.