Gebze’ye Kayseri’den misafirv

Gebze 25.09.2020 - 20:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze’ye Kayseri’den misafirv

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve beraberindeki heyeti Gebze’de ağırladı.  Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve beraberindeki heyet Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Çiler GTO’nun ‘İnovasyon Akademisi’ projesini, ‘Akıllı oda sistemini’ ve GTO’nun vizyon projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Kayserili misafirleri ile yakından ilgilenen Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve beraberindeki heyete ‘İnovasyon Akademisi’ projemizi, ‘Akıllı Oda’ sistemimizi ve odamızın vizyon projelerini tanıttık. AKILLI ODA SİSTEMİNİ ANLATTI Akıllı oda sistemimizle, üyelerimize fayda ve kolaylık sağlama gayreti içerisinde birçok yeniliği devreye aldık. Üyelerimiz artık bankolarda uzun süre boyunca sıra beklemiyor. Oda ile yapılacak birçok işlem artık bilgisayar sistemi üzerinden kolayca yürütülüyor. Odamız binasında gerçekleştirilecek olan işlemlerde ise de üyelerimiz daha hızlı ve daha kolay bir şekilde hizmet almaya devam ediyor. Deprem, sel, yangın gibi herhangi bir olası felaket durumunda, Oda binamız kullanılamaz hale gelse dahi, üyelerimize çok kısa süre içerisinde hizmet verecek durumdayız. Odanın dışında etkin bir veri sistemi oluşturduk ve bilgiler burada depolandı. Gebze Ticaret Odası, her dönemde ‘adından söz ettiren Oda’ kimliğini koruyor ve gerçekleştirdiğimiz Akıllı Ofis-Akıllı Oda sistemimizle 365 Oda ve Borsa arasında öncü odalardan biri olmayı hedefliyoruz” dedi.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve beraberindeki heyeti Gebze’de ağırladı. 
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve beraberindeki heyet Gebze Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e ziyarette bulundu. Ziyarette Başkan Çiler GTO’nun ‘İnovasyon Akademisi’ projesini, ‘Akıllı oda sistemini’ ve GTO’nun vizyon projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Kayserili misafirleri ile yakından ilgilenen Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ve beraberindeki heyete ‘İnovasyon Akademisi’ projemizi, ‘Akıllı Oda’ sistemimizi ve odamızın vizyon projelerini tanıttık.


AKILLI ODA SİSTEMİNİ ANLATTI
Akıllı oda sistemimizle, üyelerimize fayda ve kolaylık sağlama gayreti içerisinde birçok yeniliği devreye aldık. Üyelerimiz artık bankolarda uzun süre boyunca sıra beklemiyor. Oda ile yapılacak birçok işlem artık bilgisayar sistemi üzerinden kolayca yürütülüyor. Odamız binasında gerçekleştirilecek olan işlemlerde ise de üyelerimiz daha hızlı ve daha kolay bir şekilde hizmet almaya devam ediyor. Deprem, sel, yangın gibi herhangi bir olası felaket durumunda, Oda binamız kullanılamaz hale gelse dahi, üyelerimize çok kısa süre içerisinde hizmet verecek durumdayız. Odanın dışında etkin bir veri sistemi oluşturduk ve bilgiler burada depolandı. Gebze Ticaret Odası, her dönemde ‘adından söz ettiren Oda’ kimliğini koruyor ve gerçekleştirdiğimiz Akıllı Ofis-Akıllı Oda sistemimizle 365 Oda ve Borsa arasında öncü odalardan biri olmayı hedefliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.