Gebze’ye ödül Emine Erdoğan’dan geldi!

Gebze 27.10.2020 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebze’ye ödül Emine Erdoğan’dan geldi!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin ‘Sıfır Atık İle Engelleri Aşıyoruz’ ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın elinden aldı. Türkiye Belediyeler Birliği’nin(TBB), ‘Belediyeler için Sıfır Atık Fikir ve Proje Uygulama Yarışması’nda, Sıfır Atık Projesi kapsamında ‘Sıfır Atık İle Engelleri Aşıyoruz’ ödülünü Gebze Belediyesi aldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz çevreci belediye ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın elinden aldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde gerçekleştirilen Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni’ne katıldı. YENİ HİZMETLERİ HIZLA HAYATA GEÇİRECEĞİZ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve diğer birlik temsilcilerinin hazır bulunduğu törende Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi’nin ‘Sıfır Atık İle Engelleri Aşıyoruz’ ödülünü aldı. Sıfır Atık alanında yapılan doğru çalışmaların neticesinde ödüle layık görülmenin gururunu Gebzeli hemşerileriyle paylaştığını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; çevreci belediyecilik alanında ve sıfır atık projesi kapsamında yeni hizmetleri hızla hayata geçirmeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin ‘Sıfır Atık İle Engelleri Aşıyoruz’ ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın elinden aldı.

Türkiye Belediyeler Birliği’nin(TBB), ‘Belediyeler için Sıfır Atık Fikir ve Proje Uygulama Yarışması’nda, Sıfır Atık Projesi kapsamında ‘Sıfır Atık İle Engelleri Aşıyoruz’ ödülünü Gebze Belediyesi aldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz çevreci belediye ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın elinden aldı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliğinde gerçekleştirilen Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni’ne katıldı.

YENİ HİZMETLERİ HIZLA HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın yanı sıra Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve diğer birlik temsilcilerinin hazır bulunduğu törende Başkan Büyükgöz, Gebze Belediyesi’nin ‘Sıfır Atık İle Engelleri Aşıyoruz’ ödülünü aldı. Sıfır Atık alanında yapılan doğru çalışmaların neticesinde ödüle layık görülmenin gururunu Gebzeli hemşerileriyle paylaştığını dile getiren Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz; çevreci belediyecilik alanında ve sıfır atık projesi kapsamında yeni hizmetleri hızla hayata geçirmeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.