19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GEBZE’YE YENİ İMAM HATİP LİSELERİ GELİYOR!

Gebze 17.06.2017 - 12:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

GEBZE’YE YENİ İMAM HATİP LİSELERİ GELİYOR!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu müjdeyi verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Milli İrade Platformu ve STK Temsilcilerini makamında ağırladı. Platform üyelerine birbiri ardına müjde veren Başkan Karaosmanoğlu, Gebze bölgesine yeni imam hatip okulları kazandıracaklarını belirtti. Gebze Milli İrade Platformu ve STK Temsilcileri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gebze’deki makamında ziyaret etti. Ziyarette imam hatip okullarının eksiklikleri hakkında bilgi veren Gebze Milli İrade Platformu Başkanı, platform hakkında da Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi. KARAOSMANOĞLU MÜJDEYİ VERDİ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaosmanoğlu, imam hatip okullarının önemine değinerek, kendi döneminde okumanın zorluklarını da anlattı. İmam Hatip Okullarına her daim destek vereceğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Milli İrade Platformu yöneticilerine birbiri ardına müjdeleri vererek, Gebze bölgesine yeni İmam Hatip Okulları kazandıracaklarını belirtti. GEBZE İHL YENİLENECEK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, artan nüfus ve talep üzerine Gebze’deki Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yenileceği müjdesini verirken, mevcut okulun yerine birkaç yıl içerisinde erkek ortaokulu ve lise yapılacağını söyledi. Ayrıca Gebze çıkışındaki Askeri alan içerinde bulunan 30 dönümlük araziye Proje İmam hatip Lisesi yapılacağının bilgisini verdi. Öte yandan Beylikbağı’nda bulunan İmam Hatip Ortaokulu’nun yetersiz olduğunu ve bu kapsamda Ulus Mahallesi’nde bulunan dini tesis alanına İmam Hatip Ortaokulu yapılacağının bilgisini veren Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni imam hatip okul projelerine diğer okullara verdikleri desteğin aynısını vereceklerini söyledi. PLATFORM’DAN KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR Gebze Milli İrade Platformu ve STK Temsilcileri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na göstermiş olduğu hassasiyet ve özveriden ötürü teşekkür ederek, Karaosmanoğlu’nun İmam Hatip Okulları için vermiş olduğu sözlerin takipçisi olacaklarını belirttiler. HABER: YAĞMUR SIR
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu müjdeyi verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Milli İrade Platformu ve STK Temsilcilerini makamında ağırladı. Platform üyelerine birbiri ardına müjde veren Başkan Karaosmanoğlu, Gebze bölgesine yeni imam hatip okulları kazandıracaklarını belirtti.

Gebze Milli İrade Platformu ve STK Temsilcileri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gebze’deki makamında ziyaret etti. Ziyarette imam hatip okullarının eksiklikleri hakkında bilgi veren Gebze Milli İrade Platformu Başkanı, platform hakkında da Başkan Karaosmanoğlu’na bilgi verdi.

KARAOSMANOĞLU MÜJDEYİ VERDİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaosmanoğlu, imam hatip okullarının önemine değinerek, kendi döneminde okumanın zorluklarını da anlattı. İmam Hatip Okullarına her daim destek vereceğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Milli İrade Platformu yöneticilerine birbiri ardına müjdeleri vererek, Gebze bölgesine yeni İmam Hatip Okulları kazandıracaklarını belirtti.

GEBZE İHL YENİLENECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, artan nüfus ve talep üzerine Gebze’deki Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yenileceği müjdesini verirken, mevcut okulun yerine birkaç yıl içerisinde erkek ortaokulu ve lise yapılacağını söyledi. Ayrıca Gebze çıkışındaki Askeri alan içerinde bulunan 30 dönümlük araziye Proje İmam hatip Lisesi yapılacağının bilgisini verdi. Öte yandan Beylikbağı’nda bulunan İmam Hatip Ortaokulu’nun yetersiz olduğunu ve bu kapsamda Ulus Mahallesi’nde bulunan dini tesis alanına İmam Hatip Ortaokulu yapılacağının bilgisini veren Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yeni imam hatip okul projelerine diğer okullara verdikleri desteğin aynısını vereceklerini söyledi.

PLATFORM’DAN KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Gebze Milli İrade Platformu ve STK Temsilcileri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na göstermiş olduğu hassasiyet ve özveriden ötürü teşekkür ederek, Karaosmanoğlu’nun İmam Hatip Okulları için vermiş olduğu sözlerin takipçisi olacaklarını belirttiler.

HABER: YAĞMUR SIR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.