19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebze Yeniden Refah, hızlanıyor!

Gebze 15.01.2020 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebze Yeniden Refah, hızlanıyor!

Gebze Yeniden Refah Partisi, ilçe yönetim toplantılarında hız kesmiyor. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Teşkilatlanma çalışmaları hızlandırılacak” dedi. Gebze Yeniden Refah Partisi, ilçe yönetim toplantılarında hız kesmiyor. Toplantıda çalışmalara dair yönetime bilgi veren İlçe Başkanı Engin Kılıç, ev sohbetlerine devam edeceklerini söyleyerek, Teşkilatlanma çalışmalarımızı hızlandıracağız. Üye ve tanıtım çalışmaları bölgesel olarak devam edecek. Öte yandan ev sohbetlerine de başlayarak vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Erbakan’ın da dediği gibi Burada huzur var, burada adalet var, burada gelecek var her şeyden önemlisi artık Yeniden Refah Partisi var. Vatandaşlarımıza Yeniden Refah’ın iktidar olabileceğini çalışmalarımızla göstereceğiz. Vatandaşlarımızı ve partililerimizi önemsiyoruz ve onlar için gerekli olan çalışmaları hız kesmeden yapmak için uğraşıyoruz. Biz Yeniden Refah Partisi olarak iddialıyız.” dedi.

Gebze Yeniden Refah Partisi, ilçe yönetim toplantılarında hız kesmiyor. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Engin Kılıç, “Teşkilatlanma çalışmaları hızlandırılacak” dedi.

Gebze Yeniden Refah Partisi, ilçe yönetim toplantılarında hız kesmiyor. Toplantıda çalışmalara dair yönetime bilgi veren İlçe Başkanı Engin Kılıç, ev sohbetlerine devam edeceklerini söyleyerek, Teşkilatlanma çalışmalarımızı hızlandıracağız. Üye ve tanıtım çalışmaları bölgesel olarak devam edecek. Öte yandan ev sohbetlerine de başlayarak vatandaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Erbakan’ın da dediği gibi Burada huzur var, burada adalet var, burada gelecek var her şeyden önemlisi artık Yeniden Refah Partisi var. Vatandaşlarımıza Yeniden Refah’ın iktidar olabileceğini çalışmalarımızla göstereceğiz. Vatandaşlarımızı ve partililerimizi önemsiyoruz ve onlar için gerekli olan çalışmaları hız kesmeden yapmak için uğraşıyoruz. Biz Yeniden Refah Partisi olarak iddialıyız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.