Gebze MÜSİAD yeni başkanını seçti!

Gebze 26.01.2015 - 09:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Gebze MÜSİAD yeni başkanını seçti!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi önceki gün dernek binasında 18. Olağan genel kurulunu yaptı. Kongreye tek liste ile giden Ali Kurt MÜSİAD Gebze Şube Başkanı seçildi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi önceki gün dernek binasında 18. Olağan genel kurulunu yaptı. Kongreye Gebze Müftüsü Muharrem Bilgiç ve AK Parti Gebze eski ilçe Başkanı Cemalettin Kaflı’da katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını eski Başkan Adnan Kurt yaptı. Kurt, görev süreleri boyunca MÜSİAD Gebze için en iyi şekilde çalıştıklarını dile getirerek şöyle konuştu: “MÜSİAD Bir markadır. Bizlerde o markanın bir parçasıyız. Görev süremiz boyunca Gebze şubesi olarak MÜSİAD’ın her etkinliğinde bulunduk. Şubemizde çeşitli etkinlikler yaptık. Türkiye genelinde aktif olan şubelerden biri haline geldik. Görevi devralan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi. AHMET DEMİR DİVAN BAŞKANI OLDU Adnan Kurt’un konuşmasından sonra bilançolar ve gelir gider tabloları okundu. Faaliyet raporunun ardından seçime geçildi. 18. Olağan genel kurulun divan başkanlığını Ahmet Kurt yaparken, Mehmet Pmbegüllü ve Orhan Kahya’da yardımcılığını yaptılar. Tek liste ile gidilen kongrede oylama açık şekilde yapıldı. Yapılan oylama sonucu Ali Kurt ve yönetimi oyların tamamını alarak Gebze MÜSİAD Yeni yönetimini oluşturmuş oldular. Kongreye gelenler yeni yönetimi tebrik ederken, Olağan genel kurulda yeni Başkan Ali Kurt’da bir konuşma yaptı. YENİ BAŞKAN ALİ KURT TEŞEKKÜR ETTİ Başkan Ali Kurt, MÜSİAD Gebze Şube başkanlığını kendisine ve ekibine layık gören MÜSİAD Gebze Şube üyelerine teşekkür ederek şöyle konuştu: “MÜSİAD Gebze Şubesi olarak bugüne kadar dereğimizde çeşitli kademelerde görev yaptık. Bu görevi bana ve ekibine layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Sizleri mahcup etmeyeceğimizi bilmenizi isterim. Biz yeni yönetim olarak devaraldığımız bu bayrağı çok daha yukarılara taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bugüne kadar derneğimize hizmet eden başkan ve yönetimlerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi. 
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi önceki gün dernek binasında 18. Olağan genel kurulunu yaptı. Kongreye tek liste ile giden Ali Kurt MÜSİAD Gebze Şube Başkanı seçildi.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi önceki gün dernek binasında 18. Olağan genel kurulunu yaptı. Kongreye Gebze Müftüsü Muharrem Bilgiç ve AK Parti Gebze eski ilçe Başkanı Cemalettin Kaflı’da katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını eski Başkan Adnan Kurt yaptı. Kurt, görev süreleri boyunca MÜSİAD Gebze için en iyi şekilde çalıştıklarını dile getirerek şöyle konuştu: “MÜSİAD Bir markadır. Bizlerde o markanın bir parçasıyız. Görev süremiz boyunca Gebze şubesi olarak MÜSİAD’ın her etkinliğinde bulunduk. Şubemizde çeşitli etkinlikler yaptık. Türkiye genelinde aktif olan şubelerden biri haline geldik. Görevi devralan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

AHMET DEMİR DİVAN BAŞKANI OLDU

Adnan Kurt’un konuşmasından sonra bilançolar ve gelir gider tabloları okundu. Faaliyet raporunun ardından seçime geçildi. 18. Olağan genel kurulun divan başkanlığını Ahmet Kurt yaparken, Mehmet Pmbegüllü ve Orhan Kahya’da yardımcılığını yaptılar. Tek liste ile gidilen kongrede oylama açık şekilde yapıldı. Yapılan oylama sonucu Ali Kurt ve yönetimi oyların tamamını alarak Gebze MÜSİAD Yeni yönetimini oluşturmuş oldular. Kongreye gelenler yeni yönetimi tebrik ederken, Olağan genel kurulda yeni Başkan Ali Kurt’da bir konuşma yaptı.

YENİ BAŞKAN ALİ KURT TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Ali Kurt, MÜSİAD Gebze Şube başkanlığını kendisine ve ekibine layık gören MÜSİAD Gebze Şube üyelerine teşekkür ederek şöyle konuştu: “MÜSİAD Gebze Şubesi olarak bugüne kadar dereğimizde çeşitli kademelerde görev yaptık. Bu görevi bana ve ekibine layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Sizleri mahcup etmeyeceğimizi bilmenizi isterim. Biz yeni yönetim olarak devaraldığımız bu bayrağı çok daha yukarılara taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bugüne kadar derneğimize hizmet eden başkan ve yönetimlerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.