Gebze Şamdan 2014'e Damga Vurdu!

Gebze 13.01.2015 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Gebze Şamdan 2014'e Damga Vurdu!

Gebze’mizde faaliyet gösteren Gebze Şamdan Karate ihtisas Spor Kulübü 2014 de katıldığı; uluslararası, ulusal ve bölgesel karate şampiyonalarında olağan üstü başarılar göstererek Gebze’yi ve Kocaeli’yi şahlandırdı.

Katıldığı Avrupa, Balkan ve diğer uluslararası şampiyonalarda 13 Altın, 8 Gümüş, 43 adet de bronz madalya alarak sadece uluslararası şampiyonalardan toplamda 69 adet madalya ile  ulaşılması güç bir başarıya imza atarken Türkiye şampiyonalarında da 13 altın, 8 gümüş ve 10 adet bronz madalya ile toplam 31 adet Türkiye derecesi elde eden başarılı kulübümüz,  bölgesel şampiyonalarla birlikte toplam 1 yılda 390 adet madalya ile 2014’ü rekorlarla kapattı.   Eski milli takımlar antrenörü ve kulübün teknik direktörü Adnan ŞAMDAN “Aldığımız başarılar, disiplinli ,  planlı ve özverili çalışmalarımız sonucunda gerçekleşti. Bu anlamda katkısı olan; öncelikle velilerimize, İl spor müdürümüz Sn. Muzaffer ÇİNTİMAR'a, İlçe Spor Müdürümüz Sn. Mücahit SAK'a ve Gebze Belediye Başkanımız Sn. Adnan KÖŞKER'e maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” 6-8 Şubat’ta İsviçre/ZÜRİH'de yapılacak olan Gençler Avrupa Karate Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Milli takımımızda  6 Gebzeli sporcumuzun bulunduğunu söyleyen Şamdan; bunun olağan üstü bir başarı olduğunu ve Gebze  kamuoyundan destek gördükleri sürece bunların devam edeceğini belirtti. 2015 yılında da her yıl olduğu gibi yine Gebzelileri onurlandıracaklarını, fakat Gebzeli iş adamlarımızdan biraz daha duyarlı olmaları temennisinde bulunurken, Gebze ve Kocaeli basınının verdiği desteğin kendilerini onure ettiğini, elde ettikleri başarıları halkımızla paylaşma  ve bilgilendirme konusunda  büyük bir destek  sağladıklarını belirterek tüm yerel  medyaya teşekkür eden Adnan ŞAMDAN, ömrümün sonuna kadar Gebze gençliğine  özveriyle hizmet edeceğini  söyledi.                
Gebze’mizde faaliyet gösteren Gebze Şamdan Karate ihtisas Spor Kulübü 2014 de katıldığı; uluslararası, ulusal ve bölgesel karate şampiyonalarında olağan üstü başarılar göstererek Gebze’yi ve Kocaeli’yi şahlandırdı.

Katıldığı Avrupa, Balkan ve diğer uluslararası şampiyonalarda 13 Altın, 8 Gümüş, 43 adet de bronz madalya alarak sadece uluslararası şampiyonalardan toplamda 69 adet madalya ile  ulaşılması güç bir başarıya imza atarken Türkiye şampiyonalarında da 13 altın, 8 gümüş ve 10 adet bronz madalya ile toplam 31 adet Türkiye derecesi elde eden başarılı kulübümüz,  bölgesel şampiyonalarla birlikte toplam 1 yılda 390 adet madalya ile 2014’ü rekorlarla kapattı.

  Eski milli takımlar antrenörü ve kulübün teknik direktörü Adnan ŞAMDAN “Aldığımız başarılar, disiplinli ,  planlı ve özverili çalışmalarımız sonucunda gerçekleşti. Bu anlamda katkısı olan; öncelikle velilerimize, İl spor müdürümüz Sn. Muzaffer ÇİNTİMAR'a, İlçe Spor Müdürümüz Sn. Mücahit SAK'a ve Gebze Belediye Başkanımız Sn. Adnan KÖŞKER'e maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” 6-8 Şubat’ta İsviçre/ZÜRİH'de yapılacak olan Gençler Avrupa Karate Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek Milli takımımızda  6 Gebzeli sporcumuzun bulunduğunu söyleyen Şamdan; bunun olağan üstü bir başarı olduğunu ve Gebze  kamuoyundan destek gördükleri sürece bunların devam edeceğini belirtti. 2015 yılında da her yıl olduğu gibi yine Gebzelileri onurlandıracaklarını, fakat Gebzeli iş adamlarımızdan biraz daha duyarlı olmaları temennisinde bulunurken, Gebze ve Kocaeli basınının verdiği desteğin kendilerini onure ettiğini, elde ettikleri başarıları halkımızla paylaşma  ve bilgilendirme konusunda  büyük bir destek  sağladıklarını belirterek tüm yerel  medyaya teşekkür eden Adnan ŞAMDAN, ömrümün sonuna kadar Gebze gençliğine  özveriyle hizmet edeceğini  söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.