Gebze'de korkutan yangın

Gebze 02.01.2015 - 16:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Gebze'de korkutan yangın

Cuma Pazarının kurulması olası bir faciaya davet çıkarmak üzereydi.

Gebze'de yürekleri ağızlara getiren yangın. Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Kızılay caddesinin ara sokaklarında bir evde çıkan yangın herkesi korkuttu.. İtfaiye araçların ard arda gittiği yangın yerinde büyük sorun yaşandı..Yangının olduğu alanda Cuma pazarının kurulması nedeniyle itfaiye araçları ve ambulans giremedi ve bu nedenle arka sokaklardan hortumlar uzatılarak yangına müdahele edildi.. İtfayecilerin büyük zorluklar ve çabalarla müdahale ettiği yangında can kaybı olmazken bir kez daha Cuma Pazarının  bir an önce kaldırılması gerektiği de gözler önüne serildi. KAYNAK: HABERPİ
Cuma Pazarının kurulması olası bir faciaya davet çıkarmak üzereydi.

Gebze'de yürekleri ağızlara getiren yangın. Gebze Osman Yılmaz Mahallesi Kızılay caddesinin ara sokaklarında bir evde çıkan yangın herkesi korkuttu.. İtfaiye araçların ard arda gittiği yangın yerinde büyük sorun yaşandı..

Yangının olduğu alanda Cuma pazarının kurulması nedeniyle itfaiye araçları ve ambulans giremedi ve bu nedenle arka sokaklardan hortumlar uzatılarak yangına müdahele edildi.. İtfayecilerin büyük zorluklar ve çabalarla müdahale ettiği yangında can kaybı olmazken bir kez daha Cuma Pazarının  bir an önce kaldırılması gerektiği de gözler önüne serildi.

Gebze'de korkutan yangın













KAYNAK: HABERPİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.