Gebzeli firmaya Güvenli Üretim Belgesi

Gebze 29.07.2020 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli firmaya Güvenli Üretim Belgesi

İnsanların yaşamlarını özgürce sürdürebildikleri sağlıklı ve güvenli bir dünya yaratmak için var olan Diversey, Gebze Fabrikası’nda Ocak ayından bu yana aldığı Covid-19 önlemleri, hayata geçirdiği uygulamalar ve düzenlemelerle Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) ‘Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ aldı. Diversey’den yapılan açıklamaya göre, Diversey, Covid-19 kapsamında aldığı önlemler, hijyen tedbirleri, çalışma ve üretim alanlarının uygunluğu, yemekhaneler, dinlenme alanları, servislerde yapılan düzenlemeler ve tüm paydaşların sağlığını önceliğe alan uygulamalarıyla TSE'nin hazırladığı ‘Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nda belirtilen tüm şartları sağladı. Açıklamada Covid-19 salgınını sürecin başından itibaren takip edip yetkili kuruluşların yönergelerini uygulayarak ek önlemler aldıklarını belirten yetkililer şunları kaydetti; “Diversey olarak Covid-19 kapsamında başta çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızın sağlığını odak noktası belirleyerek üst düzey tedbirler alarak üretime devam ettik. GURURUNU YAŞIYORUZ Kritik öneme sahip olması nedeniyle toplumun temel ihtiyaçlarını karşılamasının tehlikeye düşmemesi açısından üretime ara vermedik. Bu süreci çalışanlarımızın ve paydaşlarımızın sağlığını birinci planda tutarak yürüttük ve bu şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Aldığımız önlemler ve hayata geçirdiğimiz uygulamalar sonucunda TSE tarafından yapılan denetlemeler sonucu verilen Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni almaya hak kazandık. Diversey olarak hijyeni ve sağlığı hep ön planda tutuyoruz. Bunun karşılığı olarak Gebze Fabrika'mızda, Türk Standartları Enstitüsü tarafından Covid-19 önlemleri kapsamında verilen ‘Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazanmanın gururunu yaşıyoruz.”

İnsanların yaşamlarını özgürce sürdürebildikleri sağlıklı ve güvenli bir dünya yaratmak için var olan Diversey, Gebze Fabrikası’nda Ocak ayından bu yana aldığı Covid-19 önlemleri, hayata geçirdiği uygulamalar ve düzenlemelerle Türk Standartları Enstitüsü’nden (TSE) ‘Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ aldı.

Diversey’den yapılan açıklamaya göre, Diversey, Covid-19 kapsamında aldığı önlemler, hijyen tedbirleri, çalışma ve üretim alanlarının uygunluğu, yemekhaneler, dinlenme alanları, servislerde yapılan düzenlemeler ve tüm paydaşların sağlığını önceliğe alan uygulamalarıyla TSE'nin hazırladığı ‘Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu’nda belirtilen tüm şartları sağladı. Açıklamada Covid-19 salgınını sürecin başından itibaren takip edip yetkili kuruluşların yönergelerini uygulayarak ek önlemler aldıklarını belirten yetkililer şunları kaydetti; “Diversey olarak Covid-19 kapsamında başta çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımızın sağlığını odak noktası belirleyerek üst düzey tedbirler alarak üretime devam ettik.

GURURUNU YAŞIYORUZ

Kritik öneme sahip olması nedeniyle toplumun temel ihtiyaçlarını karşılamasının tehlikeye düşmemesi açısından üretime ara vermedik. Bu süreci çalışanlarımızın ve paydaşlarımızın sağlığını birinci planda tutarak yürüttük ve bu şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Aldığımız önlemler ve hayata geçirdiğimiz uygulamalar sonucunda TSE tarafından yapılan denetlemeler sonucu verilen Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi'ni almaya hak kazandık. Diversey olarak hijyeni ve sağlığı hep ön planda tutuyoruz. Bunun karşılığı olarak Gebze Fabrika'mızda, Türk Standartları Enstitüsü tarafından Covid-19 önlemleri kapsamında verilen ‘Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazanmanın gururunu yaşıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.