19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gebzeli gençler KAZANDI

Gebze 13.06.2019 - 15:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebzeli gençler KAZANDI

Gebze’de ‘Diyanet Dergisi Oku, Yarış, Kazan’ sloganıyla düzenlenen yarışma, üniversiteli gençler tarafından yoğun ilgi gördü.

Gebze İlçe Müftülüğünce düzenlenen ödüllü ‘Diyanet Dergisi Oku, Yarış, Kazan’ online bilgi yarışmasına, üniversiteli gençler büyük ilgi gösterdi. Gebze Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Manevi Danışmanı Yusuf Aktin’in hazırladığı yarışma, Türkiye Diyanet Vakfı Gebze Şubesi sponsorluğunda gerçekleştirildi.  Yarışma, Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerinin kaldığı Kredi Yurtlar Kurumunda her çarşamba saat 21.00’de konferans salonunda dijital ortamda yapıldı. HEDİYELER VERİLDİ Diyanet Aylık Dergi'den seçilen makalelerden çıkarılan 25 soru ile yapılan online ödüllü bilgi yarışmasında, 20 hafta boyunca haftalık birinci, ikinci ve üçüncüler ödüllendirildi.  Yirmi haftalık periyottan sonra en yüksek puanı alarak birinci olan Abdullah Duman isimli öğrenciye tablet bilgisayar, yarışmanın ikincisi Meryem Mehmetalioğlu ile üçüncüsü Ebubekir Şenoğlu'na ise çeşitli hediyeler verildi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini Gebze İlçe Vaizi Ferhat Dursun takdim etti. ALTYAPI OLUŞUYOR Yarışmanın önümüzdeki yıl tekrar yapılmasının planlandığını belirten Manevi Danışman Yusuf Aktin, proje ile ilgili şu bilgileri paylaştı; “Bu proje ile amaçladığımız şey, bilgiyi ve öğrenmeyi eğlenceli hâle getirerek öğrencilerimize hem Diyanet yayınlarını tanıtmak, sevdirmek hem de onlara okuma alışkanlığı kazandırarak manevi gelişimlerine katkı sağlamaktır. Yine önemsediğimiz bir konu da şu ki Diyanet yayınlarının öğrencilerimiz tarafından gelecekte de gönül huzuruyla ve güvenle ailece okuyabilmeleri için altyapıyı şimdiden oluşturmaktır.”  Yarışmaya katılan öğrenciler ise sunulan desteklerden dolayı Gebze Müftülüğüne teşekkürlerini ileterek gelecek sene de yarışmaya katılmak istediklerini dile getirdiler. KÜBRA AKABALI
Gebze’de ‘Diyanet Dergisi Oku, Yarış, Kazan’ sloganıyla düzenlenen yarışma, üniversiteli gençler tarafından yoğun ilgi gördü.

Gebze İlçe Müftülüğünce düzenlenen ödüllü ‘Diyanet Dergisi Oku, Yarış, Kazan’ online bilgi yarışmasına, üniversiteli gençler büyük ilgi gösterdi. Gebze Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Manevi Danışmanı Yusuf Aktin’in hazırladığı yarışma, Türkiye Diyanet Vakfı Gebze Şubesi sponsorluğunda gerçekleştirildi.  Yarışma, Gebze Teknik Üniversitesi öğrencilerinin kaldığı Kredi Yurtlar Kurumunda her çarşamba saat 21.00’de konferans salonunda dijital ortamda yapıldı.

HEDİYELER VERİLDİ

Diyanet Aylık Dergi'den seçilen makalelerden çıkarılan 25 soru ile yapılan online ödüllü bilgi yarışmasında, 20 hafta boyunca haftalık birinci, ikinci ve üçüncüler ödüllendirildi.  Yirmi haftalık periyottan sonra en yüksek puanı alarak birinci olan Abdullah Duman isimli öğrenciye tablet bilgisayar, yarışmanın ikincisi Meryem Mehmetalioğlu ile üçüncüsü Ebubekir Şenoğlu'na ise çeşitli hediyeler verildi. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini Gebze İlçe Vaizi Ferhat Dursun takdim etti.

ALTYAPI OLUŞUYOR

Yarışmanın önümüzdeki yıl tekrar yapılmasının planlandığını belirten Manevi Danışman Yusuf Aktin, proje ile ilgili şu bilgileri paylaştı; “Bu proje ile amaçladığımız şey, bilgiyi ve öğrenmeyi eğlenceli hâle getirerek öğrencilerimize hem Diyanet yayınlarını tanıtmak, sevdirmek hem de onlara okuma alışkanlığı kazandırarak manevi gelişimlerine katkı sağlamaktır. Yine önemsediğimiz bir konu da şu ki Diyanet yayınlarının öğrencilerimiz tarafından gelecekte de gönül huzuruyla ve güvenle ailece okuyabilmeleri için altyapıyı şimdiden oluşturmaktır.”  Yarışmaya katılan öğrenciler ise sunulan desteklerden dolayı Gebze Müftülüğüne teşekkürlerini ileterek gelecek sene de yarışmaya katılmak istediklerini dile getirdiler.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.