Gebzeli gençlerin arkasında başkan amcaları var!

Gebze 01.12.2020 - 13:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Gebzeli gençlerin arkasında başkan amcaları var!

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin en yüksek puan ile yerleşilen Yücel Boru Fen Lisesi’ne derece ile yerleşen öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye etti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin en yüksek puan ile yerleşilen Yücel Boru Fen Lisesi’ne derece ile yerleşen öğrencilerini makamında ağırladı. Öğrencilere desteğini esirgemeyen ve eğitimin önemine her konuşmasında vurgu yapan Başkan Büyükgöz, Yücel Boru Fen Lisesi’ne derece ile yerleşen öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye etti. Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e öğrencilerine hediye ettiği dizüstü bilgisayarlar için teşekkür etti. GENÇLERİ ÖDÜLLENDİRMEK LAZIMDI Okula derece ile giren başarılı öğrencileri makamında ağırlayarak tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin aydınlık geleceği için, fedakarlıkla çalışacağız. Kafasını sadece derslere ve ülkesinin, şehrinin gelişmesi için eğitimine veren yavrularımızı küçükte olsa ödüllendirmek lazımdı. Bu gençlere sahip çıktığımız müddetçe şehrimizin kalkınmasına sahip çıkıyoruz demektir. Çünkü bir gün bu ülkeyi, bu şehri yönetecek, bu şehrin istihdamına katkı sağlayacak ve bugünkü ağabeylerinin bulunduğu yere bu gençler gelecek. GENÇLERİMİZİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ BEN OLACAĞIM İnşallah bu yavrularımız üniversite sınavının ardından da arzu ettikleri okullara girerler. Hepsini iyi yerlerde görmek istiyoruz. Buradan söz veriyorum; bu koltuk bize emanet edildiği ve halkımız teveccüh gösterip biz bu görevi yaptığımız sürece en fazla üzerine düşeceğimiz, sahip çıkacağımız, önlerini açacağımız bu şehrin gençleri olacak. Yeter ki gençlerimiz derslerine çalışsın, başarılı olsun. Ben de bir başkan amcaları olarak eğitim hayatlarında karşılaşacakları her türlü sorunda elimden gelen bütün imkanları seferber edeceğim. Eğitim hayatları sona erdikten sonra da bu şehrin gençlerin en büyük destekçisi ben olacağım” diye konuştu. TEŞEKKÜR EDERİZ Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa ise, “Gebze Belediye Başkanımız tarafından okulumuza derece ile yerleşen öğrencimize dizüstü bilgisayar hediye edildi. Başta Gebze Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz’e her zaman desteklerini esirgemeyen ve vesile olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şener Doğan ve Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kemal Tetik’e ve daha önceki okulu Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu müdürümüz Fazlı Yağmur, ekibine emekleri için Yücel Boru Fen Lisesi adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin en yüksek puan ile yerleşilen Yücel Boru Fen Lisesi’ne derece ile yerleşen öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye etti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin en yüksek puan ile yerleşilen Yücel Boru Fen Lisesi’ne derece ile yerleşen öğrencilerini makamında ağırladı. Öğrencilere desteğini esirgemeyen ve eğitimin önemine her konuşmasında vurgu yapan Başkan Büyükgöz, Yücel Boru Fen Lisesi’ne derece ile yerleşen öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye etti. Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e öğrencilerine hediye ettiği dizüstü bilgisayarlar için teşekkür etti.

GENÇLERİ ÖDÜLLENDİRMEK LAZIMDI

Okula derece ile giren başarılı öğrencileri makamında ağırlayarak tebrik eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin aydınlık geleceği için, fedakarlıkla çalışacağız. Kafasını sadece derslere ve ülkesinin, şehrinin gelişmesi için eğitimine veren yavrularımızı küçükte olsa ödüllendirmek lazımdı. Bu gençlere sahip çıktığımız müddetçe şehrimizin kalkınmasına sahip çıkıyoruz demektir. Çünkü bir gün bu ülkeyi, bu şehri yönetecek, bu şehrin istihdamına katkı sağlayacak ve bugünkü ağabeylerinin bulunduğu yere bu gençler gelecek.

GENÇLERİMİZİN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ BEN OLACAĞIM

İnşallah bu yavrularımız üniversite sınavının ardından da arzu ettikleri okullara girerler. Hepsini iyi yerlerde görmek istiyoruz. Buradan söz veriyorum; bu koltuk bize emanet edildiği ve halkımız teveccüh gösterip biz bu görevi yaptığımız sürece en fazla üzerine düşeceğimiz, sahip çıkacağımız, önlerini açacağımız bu şehrin gençleri olacak. Yeter ki gençlerimiz derslerine çalışsın, başarılı olsun. Ben de bir başkan amcaları olarak eğitim hayatlarında karşılaşacakları her türlü sorunda elimden gelen bütün imkanları seferber edeceğim. Eğitim hayatları sona erdikten sonra da bu şehrin gençlerin en büyük destekçisi ben olacağım” diye konuştu.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Gebze Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa ise, “Gebze Belediye Başkanımız tarafından okulumuza derece ile yerleşen öğrencimize dizüstü bilgisayar hediye edildi. Başta Gebze Belediye Başkanımız Sayın Zinnur Büyükgöz’e her zaman desteklerini esirgemeyen ve vesile olan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şener Doğan ve Gebze Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Kemal Tetik’e ve daha önceki okulu Muzaffer Altıntaş İmam Hatip Ortaokulu müdürümüz Fazlı Yağmur, ekibine emekleri için Yücel Boru Fen Lisesi adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.