Gebzeli göçmenler bilgilendiriliyor

Gebze 13.10.2020 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli göçmenler bilgilendiriliyor

Gebze Göçmen Sağlığı Merkezi’nde görevli sağlık personelleri tarafından sağlık merkezine her gelen hastaya göçmenlere yönelik COVİD-19 bilgilendirmeleri devam ediyor. Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Gebze Göçmen Sağlığı Merkezi’ne başvuruda bulunan göçmenlere ateş ölçümü yapılmakta ve hastalar gerekli görülürse hastaneye yönlendirilmektedir. Hastalar beşerli gruplar halinde içeriye alınmaktadır. Günde iki kere binde 10’luk çamaşır suyu solüsyonu ile temizlik yapılarak personelin ve doktorların, gerek sosyal medya, gerekse müracaat eden hastalara yüz yüze olarak salgın kontrolü ile ilgili uyarılar hatırlatılmaya devam etmektedir. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına herkesin uyması gerektiği hatırlatmasını tekrarlıyorum. Tedbiri elden bırakmayalım. Bu salgını hep birlikte atlatacağız.”

Gebze Göçmen Sağlığı Merkezi’nde görevli sağlık personelleri tarafından sağlık merkezine her gelen hastaya göçmenlere yönelik COVİD-19 bilgilendirmeleri devam ediyor.

Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Gebze Göçmen Sağlığı Merkezi’ne başvuruda bulunan göçmenlere ateş ölçümü yapılmakta ve hastalar gerekli görülürse hastaneye yönlendirilmektedir. Hastalar beşerli gruplar halinde içeriye alınmaktadır. Günde iki kere binde 10’luk çamaşır suyu solüsyonu ile temizlik yapılarak personelin ve doktorların, gerek sosyal medya, gerekse müracaat eden hastalara yüz yüze olarak salgın kontrolü ile ilgili uyarılar hatırlatılmaya devam etmektedir. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına herkesin uyması gerektiği hatırlatmasını tekrarlıyorum. Tedbiri elden bırakmayalım. Bu salgını hep birlikte atlatacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.