GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Gebzeli işçiden örnek davranış

Gebze 21.10.2019 - 12:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Gebzeli işçiden örnek davranış

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan Adem Oğuz çalıştığı sırada bulduğu parayı Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’a teslim etti.  Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan Adem Oğuz bugün Arapçeşme Mahallesi’nde çalıştığı sırada yerde bir miktar para buldu. Oğuz bulduğu parayı sahibine verilmek üzere Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’a teslim etti. Muhtar Kandaz Oğuz’a teşekkür ederek, “Arapçeşme mahallesi temizlik işleri çalışanı Adam Oğuz kardeşimiz bir miktar para bularak sahibine verilmek üzere muhtarlığımıza teslim etmiştir. Bu örnek davranışından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Hiç bir sıkıntı çektirmesin” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI

Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan Adem Oğuz çalıştığı sırada bulduğu parayı Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’a teslim etti.  Gebze Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan Adem Oğuz bugün Arapçeşme Mahallesi’nde çalıştığı sırada yerde bir miktar para buldu. Oğuz bulduğu parayı sahibine verilmek üzere Arapçeşme Mahalle Muhtarı Remzi Kandaz’a teslim etti. Muhtar Kandaz Oğuz’a teşekkür ederek, “Arapçeşme mahallesi temizlik işleri çalışanı Adam Oğuz kardeşimiz bir miktar para bularak sahibine verilmek üzere muhtarlığımıza teslim etmiştir. Bu örnek davranışından dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Allah kendilerinden razı olsun. Hiç bir sıkıntı çektirmesin” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.